UA
RU

Блейк Лайвлі розповіла про стосунки з Вуді Алленом

Редагувати переклад

Актриса Блейк Лайвлі розповіла, як ставиться до одіозного Вуді Аллена.

Блейк Лайвлі

В новому фільмі Вуді Аллена Кафе товариство, який був представлений цього року в Каннах, Блейк Лайвлі зіграла дівчину на ім'я Вероніка Про знімальний процес за участю режисера американська актриса відгукується тепло:

Круто працювати із режисером, який викладається на повну. Він точно знає, що хоче. Він завжди підтримує своїх акторів і часто нагадує чому вибрав саме їх.

Читайте також: Всі образи Блейк Лайвлі на червоній доріжці кінофестивалю Канна

- Розповіла вагітна Блейк у свіжому інтерв'ю.

Незважаючи на позитивні відгуки про Вуді Аллена, деякі з його команди все ж таки пам'ятають про те, чому режисера не люблять у суспільстві. Принаймні забути їм це не дає син Вуді Аллена – Ронан. Хлопець звинуватив Крістен Стюарт та Джессі Айзенберга, які зіграли головні ролі у картині Cafe Society, у тому, що вони підтримують перекручені сексуальні нахили його батька. На це відповідь знайшлася у Крістен Стюарт:

Я запитала у Джессі Айзенберга «Що ти думаєш із цього приводу?» Адже ми не знайомі з цими людьми (сім'єю Аллена - прим. ред.). Я можу лише уявити, як усе діялося, але це неправильно. Але якби кожного з нас переслідували за всі ті гидоти, які пишуть у пресі, то нашим кар'єрам прийшов би кінець. Але зйомки фільму не пов'язані із особистою історією режисера. Ми з Джессі плідно попрацювали над картиною, незважаючи ні на що.

"Cafe Society" & Opening Gala - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Нагадаємо, що у 2014 році прийомна дочка Вуді Аллена та Мії Ферроу — Ділан — звинуватила свого батька у сексуальному насильстві над нею, коли та була ще дитиною. Дівчина закликала акторів саботувати зйомки фільмів режисера, та не всі артисти прислухалися до неї. Історію Ділан можна було поставити під сумнів, але ще один цікавий факт: у 1992 році шлюб Вуді Аллена та Мії Ферроу розпався через роман режисера з її падчеркою — повнолітньою на той момент Сун-Ю Превен, прийомною дочкою Ферроу та її колишнього чоловіка Андре Превен. Мія дізналася про роман Вуді із Сун-Ю після того, як виявила знімки оголеної дочки у квартирі Аллена.

"The Revisionist" Opening Night

Статті на тему