UA
RU

Бьюті-новинки місяця - вибір Marie Claire

Редагувати переклад

Найцікавіші новинки червня за версією нашого відділу краси.

 

1839_2016_Booster_Detox_avec_cafe_vert

Ранкова кава
Косметологи все активніше використовують детоксифікуючу особливість зелених кавових зерен. Так, Booster Detox, Clarins містить екстракт цієї рослини родом із тропічної Африки, де ростуть сорти з підвищеним вмістом кофеїну. Засіб ефективно розгладжує та освіжає шкіру обличчя, а найголовніше – дозволяє їй дихати та захищає від токсинів у навколишньому середовищі.

1012151149342

програма озеленення
Створюючи аромат Cyber ​​Garden для Costume National, парфумер Антуан Лі розмірковував про футуристичні сади, де новаторські технології органічно вплетені в тисячолітні ландшафти. У нього вийшов яскравий зелений аромат із нотами бергамоту та грейпфрута – на старті; вінілом, шафраном та геранню – у серці; мохом, пачулями та опопонаксом – на фініші.

235930370

нічна зміна
Сучасний ритм життя часто супроводжується хронічною втомою, яка не найкраще позначається на стані шкіри. Небагато полегшити нашу долю вирішили фахівці Lancome. У лінії Energie de Vie вони розробили нічну маску для обличчя, яка освіжає та охолоджує шкіру на 1,8 градуса, паралельно відновлюючи її природний захисний бар'єр.

le-vernis-_-_-_--536-emeraude-13ml.3145891595369

спекотна палітра
Вигідно відтінити засмагу дозволяють суперстійкі лаки з лімітованої колекції Vernis Culte, Chanel. Вони не тільки дають можливість поекспериментувати з цікавими квітами на кшталт смарагдового (Emeraude), але й активно доглядають нігті: засоби збагачені керамідами та забезпечують їх кальцієм, залізом та цинком.

the-different-company-i-miss-violet-edp

рука майстра
Маестро Бертран Дюшофур працює подібно до скульптора: відсікає все зайве, щоб виявити головне. Композиція парфуму I miss Violet з ексклюзивної колекції Collection Excessive, The Different Company побудована навколо шкіряного акорду, звучання якого відкривається крізь квіткові ноти ірису та мімози та зелені акценти листя фіалки та базиліка.

s1750314-main-zoom

замість десерту
Обполоснути обличчя холодною водою – найкращий спосіб освіжитись. А якщо до неї додати екстракти бамбукових волокон, хурми та японського конвалії, а також вітамін Е, як у гелі для обличчя Bamboo Сreme Frappe, Erborian, до ефекту свіжості додається догляд. Засіб захищає шкіру від втрати вологи, знімає сліди втоми та зміцнює імунітет на клітинному рівні.

Product Group Deep Relaxation SENSES Asian Spa 2016 +

таємниці сходу
Надихнувшись азіатською філософією, фахівці Artdeco створили колекцію засобів догляду за тілом Senses Asian Spa, що включає чотири лінійки. Зелена Deep Relaxation забезпечує глибоке розслаблення завдяки ароматам неролі, квіток гіркого апельсину та сандалу. Окрім продуктів для очищення та зволоження, до неї входить і запашний атрибут для домашнього спа – дифузор у східному стилі.

loccitane hair mask

один момент
Волосся і шкіра голови необхідний не тільки хороший шампунь, але і додатковий догляд. Коли немає часу на півгодинні маски, порятунком стають експрес-засоби – такі, як Body & Strength 1-minute Intensive Care від L'Occitane. Ефірне масло ялівцю в його складі очищає шкіру, іланг-іланг зміцнює волосся, масло розмарину покращує стан тьмяних пасм, а кедр зменшує їх ламкість.

Статті на тему