UA
RU

Chanel проведуть показ Metiers d'Art у паризькому Ritz

Редагувати переклад

Показ нової колекції Métiers d'Art відбудеться у відреставрованому паризькому готелі Ritz, де колись мешкала Коко Шанель.

Chanel Métiers d'Art у Римі
Показ Chanel Métiers d'Art у Римі

Щорічна колекція Chanel Métiers d'Art присвячена мистецтву ручної роботи та прославляє майстрів, які виготовляють для модного Будинку унікальні речі: від срібних гудзиків до готових виробів, розшитих пір'ям та квітами. Щоразу Chanel вибирають нове місце для проведення шоу, так чи інакше пов'язане з історією бренду. Попередній показ Métiers d'Art відбувся у Римі, раніше були Зальцбург, Даллас, Нью-Йорк, Едінбург, Шанхай, Мумбаї.

Готель Ritz в Парижі
Інтер'єр готелю

У червні цього року після 4 років реконструкції відкрився легендарний готель Ritz, і Карл Лагерфельд вирішив провести показ на батьківщині Chanel в Парижі. Тим більше, що готель має безпосереднє відношення до модного Будинку: в одному з його апартаментів мадемуазель Шанель прожила понад 30 років. Тепер цей номер, названий на її честь, коштує приблизно 18 тисяч євро за ніч. До речі, нещодавно Chanel презентували в Ritz свій перший спа-салон з п'ятьма залами для різних ритуалів та басейном.

Показ нової колекції Chanel Métiers d'Art намічено на 6 грудня.

Апартаменти Коко Шанель у готелі Ritz
Апартаменти Коко Шанель у готелі Ritz

Статті по темі:

Історія деталей: making of колекції Chanel Métiers d'Art Collection Paris − Rome
Урбаністичні мотиви в осінньо-зимовій колекції макіяжу
Лілі-Роуз Депп у кампейні Chanel №5

Фото: Chanel, ritzparis.com

Статті на тему