UA
RU

Валіза: 5 аксесуарів для стильної подорожі

Редагувати переклад

Будь-яка подорож починається зі збирання речей. Важливо нічого не забути і водночас не взяти зайвої, бо валізі додаткові кілограми зовсім ні до чого. Залишатися стильною та практичною одночасно допоможе цей нехитрий набір аксесуарів.

Холдер для документів
Щоб не шукати в сумці біля стійки реєстрації в аеропорту то паспорт, то квиток, то страховку, краще спочатку скласти в один симпатичний холдер. Сьогодні їх існує безліч: шкіряні та тканинні, брендові та хенд-мейд, однотонні та з малюнками. Холдери з обігранною тревел-тематикою особливо тішать око.

холер для документів подорож

Складні сонцезахисні окуляри
Такі окуляри дуже зручно брати із собою у подорож, оскільки вони займають мінімум місця. Як правило, до них додається маленький кейс, куди вони поміщаються у складеному вигляді. Відповідну модель можна знайти у Ray-Ban, Burberry, Gucci, Carrera, Sunpocket, Persol.

окуляри Ray-Ban

Органайзери для речей
Скручений валиком одяг, звичайно, заощаджує простір в валізи. Але набагато приємніше та зручніше, коли речі розкладені по тематичних чохлах: окремо сукні, спідня білизна, взуття. Багато виробників пропонують набори з кількох органайзерів - різних розмірів або мають конкретне призначення.

чохли одяг подорож

Набір контейнерів для косметики
Більшість косметичних марок продають тревел-сети, що складаються з кількох засобів догляду. Однак якщо в бьюті-арсеналі мандрівниці продукти різних марок, має сенс придбати набір контейнерів, куди відлити улюблені креми та лосьйони. А для парфумів існують спеціальні атомайзери, на кшталт Travalo, які дуже зручно носити із собою у сумці.

контейнери косметика подорож

Чохол для прикрас
Такий чохол гарний тим, що має спеціальні планки для кілець і сережок і кілька кишень для браслетів і кольє. Таким чином, улюблені прикраси не стикатимуться один з одним і залишаться в цілості та безпеці.

чохол прикраси подорож

Статті по темі:

Є тільки мить: як зробити подорож незабутньою
Ваш багаж: як валіза стала повноцінним аксесуаром
Дорога з Chanel: нова колекція дорожніх сумок
Вікторію Бекхем назвали найстильнішою мандрівницею

Фото: blanknote, Ray-Ban, bag-all, ebay, potterybarn

Статті на тему