UA
RU

Дочка Сінді Кроуфорд у рекламі Miu Miu

Редагувати переклад

Кая Гербер стала новим обличчям Miu Miu, знявшись у головній ролі в новому відео Франческо Марія Тірібеллі, що рекламує окуляри.

1178094

Здається, батьки 14-річної Каї залишили спроби почекати з модельною кар'єрою дочки: вона постійно з'являється в рекламі провідних модних будинків — Versace, Alexander Wang, А тепер і Miu Miu. Вона знялася у рекламному відео режисера Франческо Марії Трібеллі для реклами окулярів бренду.

Обличчя Кайі Гербер, до речі схожої на свою матір, у відео не розкривається доти, поки вона не виринає з басейну в парі окулярів. Цей фільм показав, що модель чудово вписується у казковий, химерний світ Miu Miu. Дівчина приєдналася до списку актрис, які останнім часом представляли бренд, зокрема Міє Гот, яка виконала головну роль у торішній весняній кампанії бренду, Леє Сейду та Адель Екзаркопулос, які брали участь у круїзній зйомці 2014 року, а також Елль Фаннінг та Хейлі Штай.

Це відео під назвою Scenique з'явилося на хвилі справжнього тренду на дітей знаменитостей, які розпочали свої кар'єри як моделі. Так, Лілі Роуз Депп та Віллоу Сміт стали фаворитками Chanel, а Лурдес Леон (Дочка Мадонни) бере участь у рекламних кампаніях Stella McCartney.

Фото: Miu Miu

Статті на тему