UA
RU

Елтон Джон оголосив бойкот Dolce&Gabbana

Редагувати переклад

Британський музикант образився на Доменіко Дольче та Стефано Габбана за критику одностатевих сімей та штучного запліднення.

Стефано Габбана та Доменіко Дольче

Стефано Габбана та Доменіко Дольче

Майже скандальна історія почалася з інтерв'ю Стефано Габбана, яке він дав виданню Panorama. У розмові з журналістом дизайнер заявив, що він та його бізнес-партнер Доменіко Дольче виступають проти усиновлення дітей одностатевими парами. І це після того, як самі дизайнери прожили у цивільному шлюбі цілих 23 роки!

Ми виступаємо проти усиновлення гей-парами. Сім'я може бути лише традиційною. Жодних синтетичних дітей та орендованих маток: життя дається природою, і існують речі, які не можна міняти.

Після такої гучної заяви заговорив Елтон Джон:

Як ви можете називати моїх прекрасних дітей «синтетичними»! Як вам не соромно засуджувати ЕКО! Це диво дозволило багатьом людям, які люблять – натуралам і «блакитним» – втілити свою мрію бути батьками. Ваше архаїчне мислення так само відстало від часу, як і ваша мода. Більше ніколи не надягну Dolce & Gabbana. #BoycottDolceGabbana

І знову користувачі соціальних мереж розділилися на два табори – одні підтримують Елтона Джона, тоді як інші вважають, що Габбан має рацію.

Нагадаємо, що в 2005 році Елтон Джон уклав шлюбний договір з кінорежисером Девідом Фернішем. У 2009-му пара намагалася усиновити ВІЛ-позитивного хлопчика з України, але влада їм відмовила, оскільки українське законодавство не визнає одностатевих шлюбів. 2010-го Елтон і Девід нарешті стали батьками, скориставшись послугами сурогатного материнства.

Девід Ферніш та Елтон Джон

Девід Ферніш та Елтон Джон

Статті на тему