UA
RU

Емма Стоун та Райан Гослінг у фільмі «Ла-Ла Ленд»

Редагувати переклад

У романтичному мюзиклі Дем'єна Шазелла актори знову зіграють закохану пару.

Емма Стоун та Райан Гослінг у фільмі «Ла Ла Ленд»

Емма Стоун і Райан Гослінг двічі закохувалися один в одного на екрані – у фільмах «Це безглузде кохання» та «Мисливці на гангстерів». Актори знову об'єднаються в романтичному мюзиклі «Ла-Ла Ленд», прем'єра якого відбудеться в останній день літа на відкритті 73-го Венеціанського кінофестивалю.

Дія фільму розгортається у сучасному Лос-Анджелесі. У центрі сюжету - історія кохання актриси Мії, що починає, і джазового музиканта Себастьяна, які мріють підкорити Голлівуд. Вони досягають успіху, але чи вдасться їм зберегти стосунки?

Режисером і сценаристом виступив Дем'єн Шазелл, на рахунку якого вже є один джазовий мюзикл «Одержимість», який удостоєний трьох «Оскарів».

За словами Шазелла, його новий фільм зачіпає важливу проблему самореалізації та пошуку гармонії між мистецтвом та реальним життям.

З нагоди прем'єри кінокомпанія Lionsgate випустила два трейлери, у яких немає діалогів – лише пісні у виконанні акторів. У першому трейлері Райан Гослінг заспівав серенаду City of Stars («Місто зірок»). Другий трейлер присвячений героїні Стоун, у якому вона виконує меланхолійну баладу Audition («Прослуховування»).

Статті по темі:

Емма Стоун та Ендрю Гарфілд розлучилися?
Що дивитися в кіно: новий фільм із Райаном Гослінгом
Перший погляд на Café Society Вуді Аллена

Статті на тему