UA
RU

Еммі-2016: переможці, тріумф «Ігри престолів» та зірковий Instagram

Редагувати переклад

Учора у Microsoft Theater у Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення престижної телевізійної премії «Еммі». Ми зібрали всі найцікавіші момент шоу, що відбулося.

Еммі 2016

"Еммі", як і "Оскар", щороку чекає вся кіноіндустрія світу. На цій премії статуетки отримують найяскравіші телевізійні проекти та їхні творці. Цього року цілком очікувано в епіцентрі уваги всього шоу опинилася «Гра престолів». Схоже, ця сага підкорила не лише глядачів у всьому світі, а й членів журі. Але все по порядку.

Гості та зірки

"Еммі" завжди користується великою увагою серед зірок. І церемонія цього року стала винятком. На червоній доріжці заходу з'явилися Софія Вергара, Кіт Харрінгтон, Мейсі Вільямс, Кірстен Данст, Еммі Россум, Емілія Кларк та багато інших селебріті.

Кірстен Данст
Кірстен Данст

Увага преси та глядачів була прикута і до закоханих зоряних пар, які красувалися на червоній доріжці та перед об'єктивами камер. Девід Швіммер відвідав церемонію разом зі своєю дружиною Зоуї Бакман, Крістіан Слатер теж прийшов із дружиною – Британі Лопес. Не соромилися виявляти свої почуття і зірка «Відчайдушних домогосподарок» Фелісіті Хаффман та її чоловік Вільям Мейсі.

Фелісіті Хаффман та Вільям Мейсі
Фелісіті Хаффман та Вільям Мейсі

Найбільш обговорюваною стала поява на шоу Тома Хіддлстона, але вже без Тейлор Свіфт. Проте в інтерв'ю одному з видань актор та один із номінантів на «Еммі» розповів, що він підтримує дружні стосунки зі співачкою.

Джон Траволта та Келлі Престон
Джон Траволта з дружиною Келлі Престон

Фотографи не змогли пройти повз і двох акторок з «Ігри престолів» − Мейсі Вілльямс та Софі Тернер, які на честь своєї міцної дружби тижнем раніше зробили однакові тату. Дівчата вирішили увічнити дату, коли обидві дізналися, що пройшли кастинг у серіал – 07.08.09.

Усі переможці

Тріумфатором «Еммі» цього року стала «Гра престолів». Епопея була визнана найкращим драматичним серіалом, залишивши позаду «Аббатство Даунтон», «Батьківщину» та «Картковий будиночок». А епізод шостого сезону «Битва бастардів» був удостоєний премії за драматичний сценарій, режисуру та спецефекти. Загалом історія про світ, придуманий Джорджем Мартіном, номінувалася 21 раз. За весь час свого існування на екранах «Гра престолів» зібрала вже 38 премій «Еммі».

Гра престолів

Найкращим комедійним серіалом був визнаний «Віце-президент». Не залишився поза увагою і новий епізод популярного "Шерлока". Його нагородили званням «Найкращий телевізійний фільм». Переможцем у номінації «Найкращий міні-серіал» став «Народ проти О. Джея Сімпсона: Американська історія злочинів».

Що ж до премій для акторського складу, то найкращим актором драматичного серіалу став Рамі Малек (за серіал «Містер Робот»), а актрисою – Тетяна Маслані (серіал «Темне дитя»). Найкращим актором та актрисою другого плану визнано Бена Мендельсона («Родовід») і Меггі Сміт («Аббатство Даунтон»).

поставте лайк

Задовго до старту самої церемонії зіркові Instagram-акаунти стали заповнюватися фотографіями та звітами підготовок до появи на «Еммі». Емі Шумер, наприклад, показала, як вона робить маску.

Емі Шумер

Мейсі Вільямс продемонструвала процес створення макіяжу

Мейсі Вільямс

Модель Емілі Ратажковскі продемонструвала своє вбрання від Заку Позена.

Емілі Ратажковскі

На самому шоу зірки теж не забували час від часу шерити цікаві кадри. Емілія Кларк, наприклад, показала записку від мами провідного церемонії Джиммі Кіммела

Емілія Кларк

А Софія Вергара, у свою чергу, продемонструвала, що відбувалося в залі у розпал заходу.

Софія Вергара

Статті на тему
Emmy-2015: сукні з червоною доріжки
MTV Video Music Awards-2016: сукні з червоною доріжки
Оголошено номінанти на телепремію «Еммі» 2016

Фото: Gettyimages, amyschumer@Instagram.com, kmannmakeup@Instagram.com, cwoodhair@Instagram.com, emilia_clarke@Instagram.com, sofiavergara@Instagram.com

Статті на тему