UA
RU

Єва Лонгорія вийшла заміж

Редагувати переклад

Єва Лонгорія одружилася зі своїм бойфрендом Хосе Антоніо Бастоном.

"Money Monster" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Пара одружилася на березі озера у приватній резиденції Хосе Антоніо Бастона у місті Вальє-де-Браво (Мексика). На церемонію молодята запросили двісті гостей, серед яких Рікі Мартін, Дженніфер Лопес, Мелані Гріффіт, Кеті Перрі, Пенелопа Крус, а також сімейство Бекхемів. До речі, саме Вікторія Бекхем пошила весільне вбрання для нареченої. Під вінець, прикрашений свічками, Єва Лонгорія йшла у сукні з довгим шлейфом і без рукавів. Наречений актриси одягнув сірий костюм-трійку італійського дизайнера Brunello Cucinelli.

Такий щасливий бути частиною цього….люблю вас обох @evalongoria @pepebaston   Фото опубліковано Ricardo Barroso (@barrosohome)

Організацією церемонії займалася сестра Хосе Антоніо Бастона – Розалія. Священик вів церемонію двома мовами — англійською та іспанською. І хоча Лонгорія не мала подружок нареченої, до вівтаря її провели дочки нареченого — Талі і Маріана.

Я чекала цього дня на все своє життя.

- Розповіла про своє весілля Єва Лонгорія і поділилася знімком обручок бренду Berger and Son.

Нагадаємо, що для 41-річної актриси це вже другий шлюб. До цього Єва Лонгорія була одружена з баскетболістом Тоні Паркером. Хосе Антоніо Бастон також раніше був одружений. У 2013 році пара почала зустрічатися, і в грудні 2015-го оголосила про заручини. Закохані не стали зволікати з весіллям і зіграли через півроку.  

Yay!

Відео опубліковано MELANIE (@melanie_griffith57)

This is about when things started to get fuzzy… @davidbeckham #EvaAndPepe Фото опубліковано Mario Lopez (@mariolopezextra)

Best wedding buddies ever! @ricky_martin @jwanyosef чудові часи #щасливі Фото опубліковано Ricardo Barroso (@barrosohome)

Статті на тему