UA
RU

Even If: вийшов новий кліп гурту The Erised

Редагувати переклад

Відеоробота наповнена містикою та таємничим сюжетом.

The Erised

Молодий український гурт The Erised випустив новий кліп на пісню Even If, що увійшла до альбому Room 414, презентованого у червні 2016 року. Колектив співпрацює з британським лейблом Med School – підрозділом Hospital Records.

Режисером відеороботи став беззмінний автор фото та відеоматеріалів The Erised Вадим Уважний. В арсеналі його робіт – live-відео для гурту на композиції Pray, Take me, Move On та It's Over, що отримали високі оцінки експертів та критиків.

Навіть без використання комп'ютерних спецефектів Вадиму Уважному вдалося створити у кліпі містичну історію, яка тримає глядача у напрузі до кінця.

“Якщо розповісти глядачам суть фільму, ми заберемо можливість отримати задоволення від самостійної інтерпретації образів і подій на екрані. Мені хотілося б, щоб кожен, хто побачить цей кліп, став співавтором сценарію, дослухався сигналів своєї підсвідомості”, − каже режисер.

Інтригує глядачів новим відео та засновник лейбла Hospital Records Тоні Колмен.

“Відеокліп на пісню Even If' вийшов так само естетично бездоганним, як і сам трек. Мені рідко подобаються кліпи, які навмисне таємничі, але тут все спрацювало. Що у скриньці? Який результат історії? Після перегляду у вас залишається чимало запитань, відповіді на які ви зможете знайти лише переглянувши відео знову», – зазначає він.

Ми пропонуємо вам переглянути новий кліп гурту The Erised.

Послухати повний альбом Room 414 за посиланням.

Статті на тему
11-річний Круз Бекхем випустив свій перший кліп
ВІДЕО: гурт BAHROMA представив кліп на пісню «Камінь»
Кейт Мосс у кліпі на пісню Елвіса Преслі

Статті на тему