UA
RU

Фільм «Дитина Бріджіт Джонс»: новий трейлер та подробиці

Редагувати переклад

У Бріджіт Джонс ніколи не буває все легко. У цьому вкотре переконує нас новий трейлер до третьої частини комедійної мелодрами "Щоденник Бріджіт Джонс" (Bridget Jones's Diary).

Останній раз ми бачили Бріджіт дванадцять років тому у фільмі «Бріджит Джонс: Грані розумного» (Bridget Jones: The Edge of Reason, 2004). З того часу вона змінилася: вона стоїть на порозі сорокаліття, а замість звичайного паперового щоденника має новий iPad. Більше того, за цей час міс Джонс багато встигла: вона розлучилася з Марком Дарсі, познайомилася з мільйонером Джеком, після чого знову повернулася до Марка і завагітніла. Але ось питання: хто батько дитини Бріджіт Джонс? У новій частині фільму героїні доведеться це з'ясувати, а заразом і вирішити для себе, з ким із чоловіків вона хоче залишитися.

Дивіться також: Сара Джессіка Паркер у новому комедійному серіалі

У кадрі ми бачимо не лише саму Рене Зеллвегер, а й Патріка Демпсі, Колліна Фірта та Емму Томпсон, яка зіграла іронічного лікаря Бріджіт Джонс.

Дитина Бріджіт Джонс дивитись трейлер

Режисером картини виступила британка Шерон Магуайр, яка створила першу екранізацію однойменного роману письменниці Хелен Філдінг «Щоденник Бріджіт Джонс» у 2001 році. Над сиквелом комедії 2004 року "Бріджит Джонс: Грані розумного" теж працювала жінка-режисер - Бібан Кідрон.

Сюжет нового фільму "Дитина Бріджіт Джонс" (Bridget Jones's Baby) заснований не на останній книзі Хелен Філдінг, а на її колонці. До речі, у 2013 році письменниця створила продовження свого роману — книгу «Бріджит Джонс божеволіє від хлопця» (Bridget Jones: Mad About the Boy). У ній міс Джонс — 50-річна вдова із двома дітьми.

Читайте також: Про те, як Голлівуд експлуатує жіночу сексуальність

Цікавий факт: 2000 року заради незграбної журналістки акторці Рене Зеллвегер довелося набрати десять кілограмів. Після зйомок Рене позбавилася зайвої ваги за допомогою персонального дієтолога, але 2004-го знову набрала п'ятнадцять кілограмів для сіквела картини. Товстіти втретє 46-річна актриса відмовилася: за словами Рене, у її віці це може призвести до серйозних проблем із ендокринною системою. Тому перетворювати Зеллвегер на пампушка взялися костюмери за допомогою підкладок під одяг.

Дитина Бріджіт Джонс

Статті на тему