UA
RU

Гід із сексу для сучасних дівчат

Редагувати переклад
Часто у своїх еротичних фантазіях, які хочеться втілити у життя, складно розібратися. Наталя Денисюк склала зрозумілий гід із сексу для сучасних дівчат.

GettyImages-97241198

СВЯТА ТРІЙЦЯ

Груповий секс був улюбленою розвагою ще у Стародавній Греції, і нехай тепер це не багатотисячні оргії під час бенкету, а скоріше, як сказав би Барні із серіалу «Як я зустрів вашу маму», «скромний трійник», але задоволення від цього процесу (а не тільки благодатну тему для жартів) статевозріла сучасна дівчина все одно може отримати. Щоб груповий секс пройшов вдало і не був зарахований до списку найжахливіших помилок у житті, дотримуйтесь кількох основних правил.

Правило 1: Не варто вибирати партнерів з кола своїх близьких знайомих - навіть якщо всі ви шибениці і пройшли разом вогонь, воду і мідні труби, після інтиму дружба може помітно похитнутися.

Правило 2: Якщо ви все ж таки зважилися на цей крок і вибрали відповідних учасників процесу, намагайтеся приділяти їм однакову кількість уваги, щоб ніхто не був обділений і не зіпсував своєю кислою міною це «свято життя».

Читайте також: Правила доброї дружини: як утримати чоловіка?

Правило 3: Презервативів має бути достатня кількість, а якщо ви задіяєте в процесі секс-іграшки, нехай вони будуть суто індивідуальними – чим більше партнерів, тим більша ймовірність підхопити венеричне захворювання або завагітніти. Як пояснити потім малюкові, хто саме із групи цих гарячих хлопців його батько?

Правило 4: Перш ніж влаштовувати оргію спільно зі своїм постійним чоловіком і запрошеною третьою стороною, подумайте десять разів поспіль: за статистикою, більшість пар виявляється не в змозі впоратися зі знанням того, що вони розділили з кимось кохану людину, що рано чи пізно призводить до розлучення .

МІЙ ПАН

Якщо раніше любителів жорстокого виду насолод більшість людей, не замислюючись, зараховували до збоченців, то після БДСМ-казки «П'ятдесят відтінків сірого» підкорятися і бути покараною прагне чи не кожна учениця старших класів, не говорячи вже про налаштованих романтично студенток. БДСМ-ігри "вийшли в люди" і стали цілком масовим явищем. Головний їх плюс – різноманітність пристосувань і можливість регулювати інтенсивність больових відчуттів, тому навіть найконсервативніші товариші можуть, хоч і в легкій формі, але скуштувати цей заборонений плід. Тут важливо не втратити контроль і не почати зганяти на партнері всі накопичені образи – за догану на роботі, за співробітницю, яка прийшла на корпоратив у такій же, як і ви, сукня, за курс долара – і так, поки рука не посиніє. Тому тут також є обмеження.

Читайте також: Як знайти кохання по знаку зодіаку

Правило 1: Заздалегідь визначте ролі, але не за допомогою гри «камінь-ножиці-папір», а відповідно до своїх уподобань. Ролей в ігровій «сесії» може бути лише дві: домінантна та сабмісивна.

Правило 2: Є частини тіла, вплив на які за допомогою батігів та інших аксесуарів небажаний: груди, живіт, поперек, коліна – існує ризик травмувати партнера. Вето також налагоджується на використання в іграх «підручних засобів». Їхати до лікарні потім нікому не хочеться.

Правило 3: Погодьте стоп-сигнали, які дадуть зрозуміти одному з партнерів, що настав час зав'язувати з домінуванням, навіть якщо у сабмісіву при цьому буде кляп у роті та зв'язані руки.

Правило 4: Жодних емоцій – ні агресії, ні образ. У цю гру грають для отримання задоволення і ні для чого більше, так що якщо зважилися - постарайтеся максимально розслабитися і, знати, можливо, незабаром ви почнете зберігати затискачі для сосків в скриньці разом з іншими улюбленими аксесуарами.

ЧОРНИЙ ХІД

Якщо більшість фільмів для дорослих розвивається за одним і тим же сценарієм - оральні ласки, звичайний секс і потім анальний, то в реальному житті, за статистикою, до останньої частини переходять лише 20-30% пар. Це дуже високий відсоток, але, повірте, якби на те воля чоловіків, він був би значно вищим. Чому так сильно прагнуть піти «обхідним шляхом»? З фізіологічної точки зору, вся справа в незвичайних, інтенсивних відчуттях, що виникають через щільне кільце м'язів нижнього сфінктера. Чималу роль тут грає і психологічна складова – кожному чоловікові хочеться відчути себе справжнім самцем та дослідником нових територій. З іншого боку, той факт, що жінка допускає у «свята святих» чоловіка, означає повну довіру, а це відчуття може зблизити не гірше за спільні походи до психолога. Для жінки анальний секс далеко не завжди пов'язаний із реальним задоволенням, проте один болючий досвід – не привід ставити хрест на цьому різновиді сексу. Щоб отримати насолоду від процесу, потрібно керуватися кількома нескладними інструкціями.

Читайте також: Любов до віртуальних ігор: чи потрібні чоловікам живі жінки?

Правило 1: Приступати до проникнення позаду варто, лише досягнувши максимального збудження – тоді м'язи розслабляться, і процес не буде таким болючим.

Правило 2: Мастила багато не буває: рясне зволоження - головний гарант того, що все пройде гладко.

Правило 3: Чим повільніше, тим краще – таку делікатну ділянку не варто брати нахрапом. Це саме той випадок, коли ніжність відчиняє всі двері.

Читайте продовження гіда по сексу для сучасних дівчат:

/love-sex/gid-po-seksu-dlya-sovremennyh-devushek-chast-2/

 

Статті на тему