UA
RU

Instagram Stories: нова функція-аналог Snapchat

Редагувати переклад

У Instagram з'явилася можливість розмістити одразу кілька фотографій та відео в одній публікації, створивши таким чином історію.

Історії Instagram

Популярна соціальна мережа Instagram розширює можливості користувачів. Розробники представили нову функцію під назвою Instagram Stories, яка дозволяє опублікувати одразу кілька знімків та 10-секундних роликів у вигляді слайд-шоу, прикрасивши їх смішними наклейками, малюнки та написи, як в Snapchat.

Публікації не потраплятимуть в основну френдстрічку, а відобразяться на панелі у верхній частині програми. Коментарі до «історій» можна буде залишати лише через особисті повідомлення Instagram Direct. І найголовніше, через 24 години "історія" буде автоматично видалена.

«Історії» закритих облікових записів будуть доступні лише їх передплатникам, але за бажанням публікацію можна приховати від певних користувачів.

Розробники позиціонують новий сервіс як інструмент для ситуацій, коли хочеться швидко поділитися великою кількістю фото і відео, наприклад, будь-якого заходу, не засмічуючи при цьому стрічку.

Поки що нова функція доступна лише у США, але у найближчі кілька тижнів буде презентована у всьому світі.

Історії Instagram

Статті по темі:

Чому ми так любимо Instagram?
Найпопулярніші місця на карті в Instagram
Шість головних правил вдалого фото у Instagram

Фото: Instagram

Статті на тему