UA
RU

Кара Делєвінь розповіла, чому кинула модельний бізнес

Редагувати переклад

Одна з найуспішніших моделей сучасності, улюблениця Карла Лагерфельда, Кара Делєвінь вже давно не бере участі в показах. Кар'єру моделі вона проміняла на акторський шлях. Про те, що спричинило це рішення, дівчина розповіла в опублікованому днями есе.

Check out what I wrote for @time Link is in my bio X

Фото опубліковано Cara Delevingne (@caradelevingne)


Легко забути про те, що індустрія моди – це не лише краса, а й складна робота за умов жорсткої конкуренції. Саме стрес та постійна боротьба за місце під софітами фотостудій змусили Кару задуматися про інші способи самореалізації.

У мене було відчуття, ніби я весь час маю домагатися схвалення з боку оточуючих. І в цій гонитві за любов'ю публіки я ніби втратила себе і забула, що означає бути просто щасливою,

– поділилася Кара у своєму есе.

Варто сказати, що лист Кари не тільки про модельний бізнес, а й про будь-яку людину, яка перетворила своє життя на роботу:

Зрештою, немає значення, скільки людей люблять вас і вашу роботу, якщо ви не любите себе.

Нагадаємо, що півтора роки тому Кара покинула модельний бізнес та зосередилася на акторській кар'єрі. Фільм «Паперові міста» став дебютним та дуже успішним для неї. Сьогодні 23-річна актриса-початківець зайнята на зйомках відразу декількох картин, серед яких і один з найочікуваніших фантастичних бойовиків по коміксах всесвіту DC «Загін самогубців».

Статті на тему