UA
RU

Карлі Клос — нова особа Adidas by Stella McCartney

Редагувати переклад

Американська супермодель презентувала осінньо-зимову колекцію бренду.

Карлі Клосс adidas by Stella McCartney

Коли Карлі Клосс називають супермоделлю, префікс «супер» зовсім не є перебільшенням. Сьогодні на неї дорівнюють мільйони дівчат по всьому світу.

"Склавши крила" минулого року, екс-янгол Victoria's Secret не сидить на місці. Клос продовжує будувати успішну кар'єру у світі моди, знімаючись для таких відомих брендів, як Versace та Swarovski. Крім цього, вона співпрацює з нью-йоркським Momofuku Milk Bar, який за її рецептами випікає печиво Karlie's Kookies. Частина доходу від продажу йде на різні благодійні цілі.

karlie-kloss-adidas-by-stella-mccartney-

karlie-kloss-adidas-by-stella-mccartney

Але це ще не все — супермодель захопилася інформатикою і навіть організувала курси програмування для дівчат Code with Karlie, на яких навчає створювати мобільні програми. Якщо до всіх перерахованих заслуг додати здоровий спосіб життя та любов до спорту, то не дивно, що саме Клос запросили стати обличчям нової колекції AW16 Adidas by Stella McCartney.

Карлі – саме втілення Adidas by Stella McCartney. Хоч би як вона займалася — позуванням перед камерою, фітнесом чи бігом, — вона випромінює енергію, яка заряджає інших людей. І вона має власний стиль. Я в захваті від того, що вона стала обличчям осінньо-зимової колекції 2016, яка покликана надихати нове покоління дівчат досягати своєї мети, не погоджуючись на компроміси,

- Зазначила Стелла МакКартні.

Фітнес і мода – дві мої величезні пристрасті, і я надзвичайно рада стати обличчям Adidas by Stella McCartney,

- Поділилася своїми враженнями про співпрацю супермодель.

У рекламній кампанії 23-річна Клосс позує в динамічних позах, демонструючи модний спортивний одяг та взуття, що поєднують у собі високу якість Adidas та жіночність Stella McCartney.

Нова колекція, що вже надійшла у продаж, включає легінси, короткі шорти, топи, вітровки та кросівки. Основний принт цього сезону – бамбук.

Carly Closse

Карлі Клос модель

Карлі Клос модель

Статті по темі:

Карлі Клос — нова особа Swarovski
Як їдять супермоделі: прості поради від Міранди Керр та Карлі Клосс
Карлі Клосс і The Kills у рекламній кампанії Mango

Фото: Stella McCartney, Adidas, Instagram@karliekloss

Статті на тему