UA
RU

Королівський тур: стильні вбрання Кейт Міддлтон викликали фурор у Канаді

Редагувати переклад

Герцогиня Кембриджська продемонструвала кілька елегантних суконь під час офіційного візиту до Канади.

Герцог і герцогиня Кембриджські

Кілька днів тому принц Вільям та Кейт Міддлтон прибули з візитом до Канади. Вперше в офіційну поїздку вони взяли з собою дітей – принца Джорджа та принцесу Шарлотту. Тур королівської сім'ї триватиме тиждень, і за цей час герцог та герцогиня відвідають близько 30 заходів та зустрічей, серед яких будуть також розваги для дітей, наприклад, катання на конях. За недовгий час перебування в північноамериканській країні Кейт Міддлтон, яка нещодавно була визнана найстильнішою мешканкою Великої Британії, вже встигла зачарувати канадців своєю елегантністю.

Читайте також: Королева моди: Кейт Міддлтон визнана найстильнішою мешканкою Великої Британії

У день прибуття все королівське сімейство було одягнене у вбрання синього кольору. Герцогиня зупинила свій вибір на облягаючій сукні від британського дизайнера Jenny Packham, пошитий за індивідуальним замовленням. Образ доповнили капелюшок із листям клена на тулії Sylvia Fletcher for Lock and Co. і діамантова брошка, подарована їй Єлизаветою II, також у вигляді кленового листа – національного символу Канади.

принц Вільям та Кейт Міддлтон Канада

Для другого дня канадського туру Кейт Міддлтон обрала червоно-білу сукню Alexander McQueen, яку доповнила червоними човниками Hobbs та клатчем Miu Miu, а також родинною коштовністю – кільцем із сапфіром Garrard & Co, яке раніше належало принцесі Діані. До речі, поєднання червоного та білого відповідає кольоровій гамі канадського прапора, так що герцогиня зробила черговий комплімент стороні, що приймає.

герцогиня Кетрін

Наступного дня на урочистому прийомі в Будинку уряду герцогиня з'явилася у червоній сукні британського бренду Preen by Thornton Bregazzi. Образ завершили замшеві червоні човники, великі сережки і та ж брошка у вигляді кленового листа. До речі, плаття тут же розкупили на net-a-porter.com, де воно продавалося за $1715 – вкотре спрацював так званий ефект Кейт.

Кейт Міддлтон

Не менший фурор спричинив і вбрання герцогині, в якому вона з'явилася вчора на зустрічі зі студентами кампусу Оканаган Університету Британської Колумбії. Кетрін обрала зелене плаття Dolce&Gabbana, доповнивши свій образ лаконічними бежевими човниками.

принц Вільям та Кейт Міддлтон

Статті по темі:

У Канаді заборонили робити селфі з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом
Принцеси нового покоління: від Кейт Міддлтон до Метте Маріт
Кейт Міддлтон і принц Вільям планують третю дитину
Принц Вільям розповів про кулінарні здібності Кейт Міддлтон

Фото: Gettyimages 

Статті на тему