UA
RU

Космічна любов: Дженніфер Лоуренс та Кріс Претт у трейлері «Пасажирів»

Редагувати переклад

У мережі з'явився перший трейлер фантастичної мелодрами «Пасажири» з Дженніфер Лоуренс та Крісом Преттом у головних ролях.

Кадр із фільму "Пасажири"

Сюжет фантастичної мелодрами «Пасажири» побудований навколо космічного корабля, який перевозить 5000 пасажирів, занурених у штучний сон, на нову планету, де вони тепер мають жити. Проте через збій у програмі герої Дженніфер Лоуренс та Кріса Претта прокидаються раніше та дізнаються, що до пункту призначення цілих 90 років шляху. Невже їм доведеться провести решту життя, проводячи нудні дні на пустельному кораблі? Не тут то було. Незабаром з'ясовується, що корабель у небезпеці, тому неспить у космосі доводиться рятувати становище. Ну і, звичайно, між головними героями спалахують почуття, при тому що у фільмі вони грають абсолютно різних персонажів: він – звичайний хлопець-механік, вона – амбітна письменниця з Нью-Йорка.

Дженніфер Лоуренс у фільмі "Пасажири"

Також у першому повноцінному трейлері, опублікованому кінокомпанією Sony Pictures Entertainment, ми бачимо ще одного персонажа – людиноподібного робота-Бармена, якого зіграв відомий британський актор Майкл Шин («Аліса в країні чудес», «Майстра сексу»).

Цікаво, що спочатку «Пасажирів» збирався знімати Брайан Кірк із Кіану Рівзом у головній ролі, але у результаті в режисерське крісло сів норвежець Мортен Тільдум, відомий за фільмом «Гра в імітацію». Світову прем'єру картини призначено на 21 грудня.

Статті по темі:

Перші кадри фільму «Пасажири» з Дженніфер Лоуренс та Крісом Преттом
Дженніфер Лоуренс знову стала найоплачуванішою актрисою
Дженніфер Лоуренс представила нову колекцію сумок Dior

Статті на тему