UA
RU

Хто виступить на Victoria's Secret Fashion Show цього року

Редагувати переклад

Victoria's Secret оголосили, чиї хіти стануть музичним супроводом «ангельського» дефіле 2016 року.

Показ мод Victoria's Secret

Підготовка до гарячого фешн-шоу планети в самому розпалі, і Victoria's Secret, нарешті, оголосили, хто ж із артистів виступить на паризькому показі 30 листопада (трансляцію якого ми зможемо подивитися 5 грудня).

Читайте також: Шоу Victoria's Secret 2016: перші подробиці

Леді Гага Joanne

Цього року хедлайнером показу стане Леді Гага. 21 жовтня співачка презентувала свій п'ятий студійний альбом Joanne, який миттєво зайняв перший рядок престижного чарту Billboard 200. За словами артистки, на музику нової платівки вплинули зйомки в серіалі «Американська історія жахів», за роль у якому вона отримала «Золотий глобус». Кілька композицій з Joanne Леді Гага виконає на Victoria's Secret Fashion Show 2016. Цілком можливо, що співачка виступатиме в тому ж рожевому капелюсі, в якому вона відбита на обкладинці альбому і останнім часом неодноразово з'являлася на публіці.

2015 Victoria's Secret Fashion Show - Runway

Також на підтримку моделей на шоу Victoria's Secret 2016 виступлять Бруно Марс та The Weeknd. До речі, вперше у дефіле візьме участь Белла Хадід, кохана Абель Тесфайє, який виступає під псевдонімом The Weeknd. Отже, цілком можливо, ми побачимо їх на сцені разом.

The Weeknd Белла Хадід
The Weeknd та Белла Хадід

Для Леді Гаги участь у шоу Victoria's Secret стане дебютом. Бруно Марс та The Weeknd не новачки: пісні Марса супроводжували дефіле моделей у 2012 році, а The Weeknd був хедлайнером минулого року.

Victoria's Secret Fashion Show Бруно Марс
Бруно Марс

Статті по темі:

Victoria's Secret зняли міні-фільм, присвячений новій святковій колекції
Пісня української співачки стала саундтреком до нового ролика Victoria's Secret
Ангели Victoria's Secret летять у Париж

Фото: Gettyimages

Статті на тему