UA
RU

Макіяж на Хелловін: 4 образи з чорним лайнером

Редагувати переклад

Чотири варіанти макіяжу з чорним лайнером на Хелловін, на створення якого вам знадобиться всього 15 хвилин.

До найстрашнішого свята в році залишилося зовсім небагато, а отже, настав час подумати над чином для маскарадної вечірки. Якщо ви не дружите гримом, ми знайшли для вас альтернативу - макіяж на Хелловін з чорним лайнером. Перед вами – чотири найпростіші та стильні ідеї.

Макіяж cat-eye

Макіяж на Хеллоуїн

Збираючись на вечірку, необов'язково приміряти образ відьми. Ви виглядатимете жіночно і при цьому залишитеся «в темі», якщо зробите актуальне цього сезону «котяче око». Підкресліть слизову оболонку нижньої повіки чорним кайалом, після чого намалюйте стрілки на зовнішньому та внутрішньому куточках ока.

Макіяж з павутиною

Макіяж на Хеллоуїн

Взяти до рук водостійкий чорний лайнер і намалювати акуратне павутиння на повіках – простіше простого! Доповніть образ фіолетовим серпанком на очах, і ефектний макіяж на Хелловін у вас готовий!

макіяж губ

[metaslider id=18326]

Візажист Єва Пернас запропонувала кілька оригінальних варіантів макіяжу губ на Хелловін. Іспанка на своєму прикладі показала, як робити справжній lip-art за допомогою звичайного лайнера та помади. Перед вами найпростіші та найцікавіші роботи Єви. Більше ідей для макіяжу на Хелловін шукайте на сайті візажиста.

Зміїний макіяж

Зображення (2)

Перетворитися на плазуне можна за лічені хвилини. Для цього вам знадобляться яскраві бірюзові або зелені тіні, помада кави і, звичайно ж, чорний лайнер. Спочатку нанесіть на верхню та нижню повіку тіні, після чого можете починати виводити красиву широку стрілку. Від центру ока спробуйте намалювати ще два хвостики стрілки: один із них має дивитися вниз, інший – вгору. Зміїний макіяж очей на Хелловін готовий!

Фото: Pinterest

Статті на тему