UA
RU

Маріон Котійяр прокоментувала розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Редагувати переклад

Актриса розвіяла чутки про роман з Бредом Піттом та підтвердила свою вагітність.

Маріон Котійяр

Французька актриса Маріон Котійяр вперше прокоментувала чутки про свій роман із Бредом Піттом, який нібито зав'язався під час зйомок драми «Союзники», спричинивши розлучення з Анджеліною Джолі, а також зізналася, що скоро стане мамою вдруге.

Це буде моя перша і єдина реакція на той потік новин, який з'явився за останні 24 години і який втягнули і мене. Я не звикла ні коментувати такі речі, ні навіть сприймати їх серйозно. Але оскільки ситуація загострюється і торкається людей, яких я люблю, я повинна висловитися. По-перше, багато років тому я зустріла чоловіка свого життя, батька нашого сина та малюка, якого ми чекаємо зараз. Він – моє кохання, мій найкращий друг і єдиний, хто мені потрібен. По-друге, хочу сказати тим, хто назвав мене спустошеною: я почуваюся добре, дякую. Весь цей галас не засмучує. І всім ЗМІ та ненависникам, які роблять поспішні висновки, я щиро бажаю якнайшвидшого одужання. І, нарешті, я дуже хочу, щоб Анджеліна і Бред, яких я глибоко поважаю, здобули світ у цей неспокійний час,

– написала Котіяр у своєму Інстаграмі.

Нагадаємо, що актриса перебуває у цивільному шлюбі з актором Гійомом Кане, з яким вони познайомилися на зйомках фільму «Закохайся в мене, якщо насмілишся». У них є син – п'ятирічний Марсель.

Свою думку про розлучення зіркової пари висловила і Дженніфер Еністон, з якою Пітт розлучився заради Анджеліни Джолі 11 років тому. "Це карма", - дала лаконічний коментар актриса.

Статті по темі:

Анджеліна Джолі подала на розлучення
Анджеліна Джолі розповіла про свої пологи в Африці
Анджеліна Джолі: «Весілля з Бредом було звичайним»

Фото: Gettyimages

Статті на тему