UA
RU

Між двома епохами: Oscar de la Renta SS'17

Редагувати переклад

Учора у Нью-Йорку відбувся один із найнезвичайніших показів в історії американського бренду Oscar de la Renta: нова весняно-літня колекція була створена без участі креативного директора.

Oscar de la Renta SS'17

Напередодні показу весняно-літньої колекції Oscar de la Renta на Тижні моди в Нью-Йорку стало відомо, хто займе місце Пітера Копінга, який несподівано залишив модний Будинок у липні цього року. Новими креативними директорами бренду стала стара гвардія: дизайнерський дует Лори Кім і Фернандо Гарсія, які багато років пропрацювали в команді пана де ла Рента, але після призначення Копінга заснували свою марку - Monse. Учора Кім та Гарсія, перед якими тепер стоїть непросте завдання – продовжувати підтримувати Monse та курирувати Oscar de la Renta, спостерігали показ серед глядачів першого ряду. Свою першу колекцію для модного Будинку вони представлять у лютому наступного року. А поки що за створення сезонної колекції відповідала дизайнерська команда бренду у складі 10 осіб, які вийшли у фіналі на уклін.

Oscar de la Renta весна-літо 2017

Варто сказати, що зі своїм завданням вони впоралися цілком успішно. Колекція вийшла соковитою та ніжною. До неї увійшли такі характерні для Oscar de la Renta речі, як трикотажні костюми, куртки сафарі та селянські сукні. Звичайно, не обійшлося без вишуканих коктейльних та вечірніх вбрань. Серед них особливо виділялися шовкова червона гофрована сукня з відкритими плечима і щедро розшита блискітками чорна сукня, наче створена легендарним кутюр'є. Головний акцент був зроблений на тканини, що струмують, і джазовий стиль 1920-х. Щодо аксесуарів – головну партію виконали сандалі на плоскій підошві, прикрашені камінням, додавши колекції свіжості та грайливості.

[metaslider id=55732]

Статті по темі:

Офіційно стали відомі імена нових креативних директорів Oscar de la Renta
Пітер Коппінг йде з Oscar de la Renta
Tommy Hilfiger та Джіджі Хадід влаштували грандіозне шоу у Нью-Йорку

Фото: Oscar de la Renta

Статті на тему