UA
RU

Багатосерійна історія: найкращі серіали минулого року, які не можна пропустити

Редагувати переклад

Серіали – це окрема тема для обговорень. Ми вирішили згадати ті з них, які з'явилися у 2016 році та заінтригували глядачів настільки, що останні готові чекати наступних сезонів. Якщо ви їх пропустили – скоріше йдіть!

Серіал "Молодий тато"

Отже, пропонуємо ознайомитися з новинками минулого року та встигнути їх подивитися до кінця цього року.

«Світ Дикого Заходу»

Про цей серіал ми вже докладно розповідали. Незважаючи на те, що «Світ Дикого Заходу» (Westworld) вийшов на HBO лише у жовтні, вже на початок грудня про нього активно заговорили усі світові ЗМІ. Крім того, він уже встиг номінуватися на Золотий глобус і конкурувати за статуетку навіть із «Грою престолів».

Незрозуміло, що глядачів приваблює в цій історії найбільше – заплутаний технологічний сюжет із масою роботів, яких не відрізнити від звичайних людей, чи блискуча гра акторського складу (зокрема й Ентоні Хопкінса), але рейтинг Westworld зростає.

Читайте також: Гра чи життя? Чому «Світ Дикого заходу» варто подивитися

«Молодий Папа»

Серед голлівудських акторів стає дуже модним зніматися у серіалах. Новий тренд вирішив і Джуд Лоу, який зіграв Папу Римського в новому серіалі «Молодий Папа». Історія розповідає про Ленні Белардо, який став Папою Пієм XIII. У Белардо дуже складний характер, його вчинки іноді лякають кардиналів, які, своєю чергою, починають плести інтриги.

Незважаючи на те, що події серіалу відбуваються у Ватикані, всі зйомки відбувалися на кіностудії Чинечитта. Ватикан відмовився надати свої локації для зйомок.

«Корона»

Ще до свого виходу на екрани та запуску на Netflix цей серіал вже встиг отримати статус найдорожче і опинитися в епіцентрі живих обговорень. "Корона" оповідає про життя королеви Єлизавети II від моменту її весілля до сьогоднішнього часу. При цьому серіал не просто розповідає історію правительки Великої Британії. Кожна серія – це окрема складна ситуація, з якою доводилося стикатися з її Величністю.

Netflix випустив лише 10 серій 1 сезону серіалу. Режисером картини став оскароносний Стівен Долрдрі. Більшість бюджету серіалу пішла на відтворення королівської атмосфери і, звичайно, костюми.

«Криза в шести сценах»

Цей міні-серіал варто подивитись хоча б через те, що його автором став Вуді Аллен. Для режисера, якому створення картини запропонував технічний гігант Amazon, ці зйомки стали першою пробою пера у світі серіалів. І хоча сам метр у властивій йому манері не надто приємно відгукнувся про свою роботу, «Криза в шести сценах» заслуговує на увагу.

Ролі у серіалі грають знаменитості, наприклад, Майлі Сайрус та Елейн Мей. Одним словом, те, що потрібно для поціновувачів творчості Аллена.

Читайте також: Джулія Робертс зніметься у серіалі

«Розлучення»

Роль Френсіс для Сари Джессікі Паркер стала новим досвідом у кар'єрі. Актриса, яку досі звуть Керрі Бредшоу, зіграла жінку, яка розчарувалася в сім'ї після довгих років шлюбу. Вона завжди хотіла відкрити арт-галерею, але відмовилася від цієї мрії заради чоловіка, дітей та благополуччя. У 50 років Френсіс вирішує змінити своє життя.

Фанати «Сексу у великому місті» все ще чекають на продовження улюбленої історії (до речі, зараз йдуть активні розмови про зйомки спін-офа про Саманта Джонс), а поки що їм варто звернути увагу на нову драматичну роботу Сари Джессіки Паркер.

«Мільярди»

Цей серіал входив до списків найочікуваніших прем'єр 2016 року і не обдурив покладених на нього очікувань. Історія розповідає про світ дуже багатих діл бізнесу, а саме про Боббі Аксельроде. Він досяг всього своїми власними силами і практично вважається королем міста. Йому належить відстояти владу в сутичці з найважливішим і чесним прокурором Чаком Родсом.

«Мільярди» припадуть до смаку любителям «Вовка з Уолл-стріт» та інших серіалів про фінанси та великі імперії. Режисером пілотної серії став Джонатан Нолан.

Читайте також: Джордж Мартін вважає, що "Світ Дикого Заходу" може обійти "Гру престолів"

«Дуже дивні справи»

Без улюбленого серіалу цього року не лишилися й фанати містичних історій. Для них у липні відбулася прем'єра «Дуже дивних справ». В епіцентрі сюжету – зникнення підлітка Вілла. Пошуками займаються всі – від шерифа до родичів хлопчика та його найкращого друга Майка. Останньому доводиться боротися з потойбічними силами.

Одну з найголовніших ролей у серіалі зіграла Вайнона Райдер. Крім того, у фільмі є багато цікавих посилань до творів Толкієна, Кінга та інших перлин хорору та фантастики.

Статті на тему