UA
RU

Нова послуга Airbnb: пошук гідів серед місцевих жителів

Редагувати переклад

Тепер мандрівники можуть не лише орендувати житло місцевих жителів, а й переймати їхній унікальний досвід.

Нова послуга Airbnb

Популярний сервіс оренди житла Airbnb вирішив розширити свій функціонал та запустив нову платформу Airbnb Trips, за допомогою якої мандрівники можуть бронювати екскурсії та заходи, організовані місцевими жителями.

Ми хочемо повернути подорожам елемент чарівництва, в центрі якого – люди,

− розповів голова компанії Брайан Ческі на презентації послуги у Сан-Франциско. На його думку, такий підхід сприятиме глибшому зануренню у незнайому культуру. Замість відвідувати популярні туристичні місця з путівників, мандрівники зможуть, наприклад, побувати на концерті справжнього французького шансону, відправитися на «полювання» за трюфелями або взяти участь у соціально значущих акціях, таких як допомога безпритульним тваринам. Всі заходи поділені на 6 категорій: «Спорт», «Природа», «Благодійність», «Розваги», «Їжа» та «Мистецтво».

На даний момент доступно близько 500 екскурсій у 12 містах світу: Парижі, Флоренції, Лондоні, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі, Токіо, Детройті, Найробі, Гавані, Кейптауні, Сеулі та Майамі. У 2017 році до них додадуться ще 50 населених пунктів. Вартість послуги – близько $200. При цьому всі гроші йдуть організаторам, без відрахування комісії Airbnb.

Статті по темі:

Як забронювати житло: 5 секретів Airbnb
Названі 10 найкращих країн для подорожей у 2017 році
Подорож на дивані: Google представив сервіс, що дозволяє побувати у будь-якій точці планети

Фото: Gettyimages

Статті на тему