UA
RU

Нове ім'я в українській музиці: HINDU

Редагувати переклад

Слухаємо нову українську музику: сьогодні світ побачив міні-альбом виконавиці HINDU під назвою Spark.

cd-hindu

HINDU – це музичне ім'я київської співачки Тані Янковської, яка групі віддала перевагу самостійним експериментам з музикою. Ось що вона говорить про свій новий альбом:

«ЄР Spark складається з п'яти пісень, ще три будуть доступні як бонус поза релізом. Це був мій перший досвід повністю самостійного вигадування: всі треки були написані і записані на одному подиху за кілька тижнів минулої весни у мене в домашній студії. Пісні схожі за настроєм: я була в захваті, що нарешті розібралася, як записувати та зводити різні інструменти, тому мені хотілося зробити нехай меланхолійний, але максимально оптимістичний запис. Незважаючи на те, що кожна з пісень про якесь з моїх особистих переживань, я намагалася викласти їх максимально обтічно, щоб кожен слухач вловив настрій, але зміг домалювати свою картинку.

Наприклад, пісня Dear Paris спочатку про моє персональне ставлення до Парижа - найкрасивіше місто, в яке я боюся повертатися, тому що в кожний з моїх минулих візитів траплялося щось не зовсім неприємне. Але мій друг із Бельгії нещодавно розповів, що був довго впевнений, що вона про трагедію у паризькому клубі Bataclan. (терористичній атаці на відвідувачів клубу під час концерту гурту Eagles of Death Metal у листопаді 2015 року. − Прим. MC), йому здавалося, що деякі рядки буквально дослівно про ті події. Мені дуже подобається ця магія, коли різні люди по-різному асоціюють мою музику з собою».

89627

Ми також розпитали HINDU про те, без чого вона не зможе прожити восени.

« Це:

  • сонячний парфум Moroccan Coconut Mimosa, Victoria's Secret, який нагадуватиме, що наступне літо дуже скоро. Його солодка нота кокоса зігріває навіть у безнадійно вогкий день;
  • квиток на фестиваль Iceland Airwaves у Рейк'явіку 2-6 листопада. Там виступлять PJ Harvey, дівчата з Warpaint і ще кілька десятків найактуальніших імен тих, хто незабаром прославиться;
  • осінні хризантеми в горщиках. Це чарівний феномен: вони цвітуть яскравими спалахами навіть під першим снігом;
  • капюшон. Для тих, хто, як я, терпіти не може шапки, цей елемент одягу незамінний».

Слухаємо альбом HINDU Spark просто зараз:

Статті на тему