UA
RU

Нове місце: найбільший у світі магазин українських брендів

Редагувати переклад

У самому серці Києва відкрився магазин «Всі.Свої», в якому представлено продукцію майже 150 вітчизняних виробників одягу, взуття та аксесуарів.

vsi_svoi_store-1

У магазині представлені кращі з брендів, які беруть участь у маркетах «Всі. The Wings, Bagllet. Є тут і бренди, які працюють уже багато років (Vivalon, Wladna, Tuto, «Шляпа» та PROMIN, заснований у 8-му), і зовсім молоді, дуже талановиті новачки (Woolberry, 1939arrows, Owlsome).

Вже до кінця року повноцінно працюватимуть чотири поверхи загальною площею 2 кв. м. У «Всі.Свої» з'явиться дитяча зона, де можна буде не тільки купити речі, а й залишити на деякий час дитину під наглядом аніматорів, а також відкриється відділ товарів для дому та декору. Крім того, тут можна буде скористатися послугами швачки, підігнати одяг під себе прямо в магазині та замовити індивідуальне пошиття взуття у українського виробника.

vsi_svoi_store-5

Ідея створити магазин «Всі.Свої» з'явилася у Ганни Луковкіної менше ніж рік тому. Задум був простий: магазин давав можливість презентувати себе в центрі столиці сотням маленьких та середніх виробників, які орендували шоуруми у різних районах Києва та інших міст, і при цьому надавав споживачеві найбільший вибір якісного та стильного українського одягу, взуття та аксесуарів.

«Ми раді починати сезон чудовою пропозицією для всіх шанувальників української моди, – розповідає засновниця «Всі.Свої» Ганна Луковкіна. − Сьогодні в магазині представлено понад 60 брендів жіночого одягу, понад 40 − взуття та аксесуарів, бренди прикрас та жіночої білизни, вже є зони чоловічого одягу, одягу для дому − і це лише початок! Адже зараз ми вивчатимемо попит і наповнюватимемо зали новими та новими брендами, які відповідатимуть очікуванням наших гостей».

vsi_svoi_store-3

Цікаво, що ціни в магазині «Всі.Свої» дуже демократичні (наприклад, футболка тут коштує від 250 гривень, сукня – від 600, пальто – від 2 000) і не відрізняються від цін у брендових шоурумах.

До слова, відкриття магазину не впливає на формат маркетів «Всі.Свої», які працюватимуть у звичайному режимі. Як і раніше, вони представлятимуть чотири напрямки: одяг, взуття, аксесуари; будинок та декор; дитячий маркет; гастрономія. Маркети регулярно відбуватимуться у Києві та гастролюватимуть Україною.

ДЕ: вул. Хрещатик, 27
ЧАС РОБОТИ: з 10: 00 до 22: 00 без вихідних

Статті на тему