UA
RU

Відкриття Олімпіади в Ріо: як це було

Редагувати переклад

У п'ятницю в Ріо-де-Жанейро стартувала спортивна подія, на яку чекали мільйони, – Літні Олімпійські ігри-2016. Уболівальники з усього світу дивилися церемонію відкриття та бажали удачі спортсменам своїх збірних. Не оминули цю урочисту подію увагою та селебріті. Хто зі знаменитостей потрапив до об'єктивів фотографів?

Відкриття Олімпіади у Ріо

Церемонія відкриття тривала чотири години. За цей час на сцену встигли вийти артисти та представники 207 команд-учасниць змагань. Захід обійшовся організаторам у $21 млн.

Родзинкою всього дійства світ визнав дефіле супермоделі Жизель Бюндхен, яка закінчила свою кар'єру минулого року, але заради Олімпійських ігор у своєму рідному Ріо вирішила ще раз пройтися подіумом.

За музику цього вечора відповідали відомі бразильські зірки Anitta, співачка у стилі самба Елза да Консейсао Суарес, хіп-хоп виконавиця Керол Конка, поп-співачка Ludmilla, а за танці – 12 шкіл самби.

Олімпіада в Ріо
Виступ бразильської співачки Anitta на відкритті Олімпіади у Ріо

Герцог та герцогиня Кембриджські Вільям та Кейт не змогли особисто бути присутнім у Ріо, але записали відеозвернення до спортсменів збірної Британії. На трибунах були помічені принцеса Англії Анна, князь Монако Альбер II, кронпринц Данії Фредерік і кронпринцеса Мері, король Нідерландів Віллем-Олександр, король і королева Бельгії Філіпп і Матільда ​​та інші царські особи.

Олімпіада в Ріо
Король і Королева Бельгії Філіпп і Матільда

Спортсменам, що брали участь у параді, суворо заборонили фотографуватися, але це правило порушили абсолютно все - утриматися від пари селфі було просто неможливо. Якщо чесно, ми зовсім не здивовані.

На завершення церемонії бразильський тенісист і колишня перша ракетка світу Густаво Куертен запалив олімпійський вогонь, а перед початком заходу з вогнем пробіглися і «ангели» Victoria's Secret Алессандра Амбросіо, Адріана Ліма та Ізабель Гулар.

Олімпіада в Ріо
Алессандра Амбросіо пронесла олімпійський вогонь перед початком церемонії відкриття Ігор

Статті по темі:
Жизель Бюндхен відкриє Олімпіаду у Ріо
Ріо-де-Жанейро за три дні: найкращі місця у місті, які варто відвідати
Жизель Бюндхен провела церемонію відкриття Олімпійських ігор 2016 у Ріо

Фото: Gettyimages

Статті на тему