UA
RU

Перший погляд: Емма Вотсон у фільмі «Красуня і чудовисько»

Редагувати переклад

Журнал Entertainment Weekly опублікував перші офіційні кадри «Красуні та чудовиська» з Еммою Вотсон у головній ролі.

"Красуня і чудовисько"

Весною наступного року на великі екрани виходить фільм «Красуня і чудовисько» – ремейк однойменного культового мультфільму, головні ролі в якому виконали Емма Вотсон і Ден Стівенс («Аббатство Даунтон»). Кілька місяців компанія Disney дражнила нас тизерами нової екранізації класичної казки, проте не показувала найголовнішого – Белль. Точніше ми її могли побачити, але тільки мигцем. І ось нарешті актриса в образі головної героїні постала перед нами у всій красі: видання Entertainment Weekly помістило на обкладинку листопадового номера постер з акторським дуетом.

На Еммі класична бальна сукня з пишною спідницею – точна копія вбрання з диснеївського мультфільму. Автор образу, британський костюмер Жаклін Дюрран, в інтерв'ю EW розповіла, що вона протестувала безліч відтінків жовтого, перш ніж зупинилася саме на цьому.

Кадр з мультфільму "Красуня та чудовисько"

На інших знімках, опублікованих журналом, ми можемо побачити Белль у буденному вбранні. Наприклад, тут вона показана зі своїм батьком:

За словами Вотсон, «Красуня і чудовисько» - один з її найулюбленіших мультфільмів, і вона завжди мріяла про роль Белль.

Мені навіть складно сказати, скільки разів я дивилася мультфільм, будучи дитиною. Я знала всі слова та пісні напам'ять,

− каже актриса.

Творці картини зізнаються, що ставили собі за мету зробити точний ремейк мультфільму 1991 року, але все ж таки внесли деякі зміни. Наприклад, відомий композитор Алан Менкен, який написав музику до оригінального фільму, написав три нові композиції. Режисером виступив Білл Кондон, відомий по двох частинах «Сутінків». Компанію Вотсон і Стівенсу на знімальному майданчику склали Люк Еванс, Емма Томпсон, Юен МакГрегор та Іен МакКеллен.

Статті по темі:

Disney назвали 10 правил життя сучасних принцес
Найкращі рімейки відомих казок, які варто подивитися
Гай Річі зніме художній фільм «Аладдін»

Фото: EW, Disney

Статті на тему