UA
RU

Plus-size модель Ешлі Грем стала прототипом нової Барбі

Редагувати переклад

Компанія Mattel випустила ляльку Барбі з фігурою, як Ешлі Грем.

Ешлі Грем Барбі plus size

Успішна plus-size модель Ешлі Грем стала зразком нової ляльки Барбі. Презентація іграшки відбулася на врученні щорічної премії Women of the Year журналу Glamour.

28-річна Ешлі, яка продовжує нести у маси ідеї бодіпозитиву, особисто стежила за розробкою зовнішності "Ешлі-Барбі" Зокрема, для дівчини було важливо, щоб стегна у ляльки були такими ж об'ємними, як у неї.

Потрібно показати дівчаткам, що не мати просвіту між стегнами – це нормально,

– пояснила Ешлі.

Дівчина просила виробників для правдоподібності додати ляльці ще й целюліт, але це виявилося технічно неможливим.

Пропорції нової Барбі точно повторюють фігуру Ешлі.

Нам усім потрібно об'єднатися та почати працювати над тим, щоб змінити уявлення про красу у всьому світі. Я рада тому, що виробники Барбі вшановують жінок, що розширюють межі,

− каже модель.

«Ешлі-Барбі» схожа зі своїм прототипом не лише формами, а й убранням, яке ідентичне тому, в якому Ешлі одного разу виходила у світ. На ній облягаюча сукня Opening Ceremony, джинсова куртка Sonia Rykiel та ботильйони Pierre Hardy.

Варто зазначити, що виробник ляльок Барбі, компанія Mattel, у січні цього року у відповідь на звинувачення у стандартизації людського тіла та формуванні у дівчаток комплексів з приводу своєї зовнішності випустила нові варіації культової іграшки: з трьома різними типами статури (tall, curvy, petite) та сімома відтінками шкіри, а також різним кольором очей та зачісками.

Статті по темі:

Plus-size модель Ешлі Грем стала обличчям H&M
Ешлі Грем представила колекцію купальників для пампушки
Шарлотта Деллал створила ляльку Барбі у ретро-стилі

Фото: Gettyimages

Статті на тему