UA
RU

Розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта: головні факти

Редагувати переклад

Трохи менше тижня тому світ дізнався про те, що найяскравіша і найкрасивіша пара Голлівуду розлучається. Думки шанувальників та громадськості із цього приводу розділилися.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Хтось вважає, що в усьому провиною зрада Бреда, а хтось вважає, що справа у вибуховому характері Анджеліни. Ми вирішили зібрати всю інформацію, яка є на цей момент.

Чи була Котіяр

Маріон Котійяр

Як тільки ЗМІ повідомили про те, що Пітт і Джолі розлучаються, усім стало цікаво, в чому ж причина такого рішення. Журналісти практично наступного дня зробили припущення, що Анджеліна вирішила піти від чоловіка через його роман на зйомках фільму «Союзники». За повідомленнями джерел, у Пітта почалися відносини з французькою актрисою Маріон Котійяр. Проте ця версія не підтвердилася, оскільки через два дні Маріон особисто дала коментар щодо ситуації, що склалася, і розповіла, що вагітна від свого чоловіка Гійома Кане. До речі, останній теж порушив обід мовчання і заступився за дружину, звинувативши в безглуздій плітці нечисті на руку видання.

ФБР та заява Джолі

Розлучення Джолі та Пітта

Наступною імовірною причиною розлучення стало нібито жорстоке поводження Бреда Пітта з дітьми. Джолі заявила, що під час одного з перельотів Пітт накричав на старшого сина Медокка та вдарив його на очах у інших дітей. Цим визнанням актриси зацікавилося ФБР і почало розслідування ситуації, що склалася. Сьогодні ж стало відомо, що з Пітта знімаються всі звинувачення, а справа закрита у зв'язку з відсутністю доказів інциденту.

реакція знаменитостей

Дженніфер Еністон та Джастін Теру

Першою, хто опинився в епіцентрі уваги після появи новини про розлучення, ймовірно, стала Дженніфер Еністон. Саме її попросили прокоментувати ситуацію. Зірка «Друзів» була небагатослівною і просто сказала, що це карма. Проте Еністон та її чоловік Джастін Теру всіма силами прагнуть триматися подалі від розлучення «містера та місіс Сміт».

Рішенням розлучитися був засмучений і друг сім'ї Пітта та Джолі – Джордж Клуні. Його реакція на цю новину миттєво розлетілася Інтернетом. Не залишився осторонь і Джонні Депп, який нещодавно пережив розлучення з Ембер Херд. Саме Депп порадив Джолі звернутися до того ж адвоката, яка вела його справу. Крім того, подейкують, що Депп таємно закоханий у Джолі і, можливо, розраховує не тільки на дружбу.

Нинішня ситуація

Джолі та Пітт розлучаються

Самі Анджеліна Джолі та Бред Пітт практично не коментують скандал. Причиною розлучення Джолі вказала «непримиренні розбіжності у ній». Свою думку кілька днів тому все ж таки наважився висловити Бред Пітт. Він зазначив, що дуже засмучений рішенням дружини, але розуміє, що найголовніше зараз – це добробут дітей. Крім цього, актор розповів, кого звинувачує у розлученні. На думку Пітта, рішення Джолі продиктоване тиском її подруг, які готують для актриси політичне майбутнє.

Нещодавно стало відомо, що Анджеліна, можливо, давно планувала розлучення з Піттом: за місяць до сенсаційної заяви вона зняла будинок у Малібу, куди і переїхала разом з дітьми. Наразі актриса повністю виключила будь-яке спілкування з чоловіком, намагається впоратися з емоціями та сконцентруватися на дітях.

Ще однією причиною обговорення є те, як Джолі та Пітт ділитимуть нажите майно та опіку над дітьми. На цьому етапі Анджеліна хоче самостійно виховувати дітей. Бред також боротиметься за право повноцінного спілкування з ними. Сьогодні ЗМІ написали про те, що під час шлюборозлучного процесу акторам доведеться розділити близько $400 млн та кілька об'єктів нерухомості.

Статті на тему
Маріон Котійяр прокоментувала розлучення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта
Бред Пітт і Маріон Котійяр у військовій драмі «Союзники»
Анджеліна Джолі та Бред Пітт: драма «Біля моря»

Фото: Gettyimages

Статті на тему