Суккоташ – північно-американська індіанська страва, яку готують із кукурудзи та квасолі. Може бути як першою, так і другою стравою, а також гарніром та салатом.
Літній салат суккоташ – улюблена страва сім’ї Кроуфорд-Гербер, особливо під час відпочинку в заміському будинку Gerber Point Lodge. Сінді Кроуфорд поділилася сімейним рецептом у своєму Instagram.
Для приготування страви знадобляться:
4 качани кукурудзи
500 г стручків цукрового гороху
500 г стручкової квасолі
1 склянка лущеного гороху
1 болгарський перець
500 г помідорів чері
Для соусу:
1 ч. Л. діжонськой гірчиці
сік 1 лимона
1 ст. л. білого виноградного оцту
4 ст. л. оливкової олії
сіль перець
Кукурудзу, зрізану з качанів, обсмажити в невеликій кількості олії, поки вона не підрум’яниться. Стручки гороху та квасоля бланшувати 30 секунд, крупно порізати. Лущений горох бланшувати 15 секунд. Болгарський перець нарізати великими шматочками. Помідори черрі розрізати навпіл. Все скласти у миску. Змішати всі інгредієнти соусу та заправити салат. Посолити та поперчити до смаку.
Статті по темі:
Сінді Кроуфорд йде з модельного бізнесу
Літній коктейль із дині: п’ять рецептів
Рецепт дня: сендвіч із морозивом