UA
RU

Ріанна та Енн Хетеуей знімуться в жіночому варіанті «11 друзів Оушена»

Редагувати переклад

Щоправда, у рімейку легендарного фільму-пограбування подруг буде 8.

Ріанна актриса співачка

Голлівуд вкотре підтвердив, що ми живемо у постфеміністичному світі. Кінокомпанія Warner Bros. активно готується до зйомок ремейку знаменитого фільму «11 друзів Оушена», головною відмінністю якого від оригіналу стане жіночий акторський склад. Свою участь у картині, що отримала назву «Вісімка Оушена», підтвердили Сандра Буллок, Кейт Бланшетт, Хелена Бонем-Картер, Мінді Калінг та реп-виконавиця Аквафіна (Нора Лам). До них також мають приєднатися Ріанна та Енн Хетеуей, які зараз ведуть переговори з кінокомпанією. Хто зіграє восьмого персонажа, поки що невідомо, але немає сумнівів, що це буде зірка першої величини.

11 друзів Оушена фільм

В останні роки Голлівуд охопила мода на ремейки найпопулярніших фільмів минулих років. Враховуючи приголомшливий успіх трилогії «11 друзів Оушена» з Джорджем Клуні, Меттом Деймоном та Бредом Піттом, що зібрала у прокаті $1,1 млрд, вибір Warner Bros. цілком очевидний. Остання серія трилогії вийшла майже 10 років тому, тому фільм явно дозрів для перезавантаження.

Режисером картини виступить Гері Росс, який зняв «Голодні ігри» та «Плезантвіль». Він також написав сценарій у співавторстві з Олівією Мілч. Продюсером став Стівен Содерберг, який зняв три попередні фільми про друзів Оушена. Зйомки розпочнуться у жовтні цього року в Нью-Йорку, а ось дата прем'єри поки що невідома.

Сподіватимемося, що «Вісімка Оушена» виявиться значно успішнішим прикладом «жіночого» рімейку, ніж «Мисливці за приведеннями» (2016), які з тріском провалилися у світовому прокаті.

Статті по темі:

Ріанна створила колекцію очок для Dior
Енн Хетеуей закликає не соромитися зайвих кілограмів
Кірстен Данст дебютує у режисурі екранізацією легендарного роману

Фото: Gettyimages

Статті на тему