UA
RU

З чим носити ботфорти на плоскому ходу

Редагувати переклад

Високі чоботи вже не перший сезон не покидають подіумів, тому спокуса поповнити свій гардероб такою стрункою парою зростає з кожним днем. Але багатьох із нас перед цією модною інвестицією, як і раніше, зупиняє загальна переконаність у тому, що ботфорти таки складно назвати універсальною річчю. Проте бренд Dirk Bikkembergs готовий посперечатися із цим твердженням. Вони випустили ботфорти у своїй знаковій стилістиці спорт-шику: такі чоботи позбавлені підборів, виконані з лакової шкіри і можуть підійти під максимальну кількість повсякденних образів. Щоб не бути голослівними, ми зібрали кілька «цибулин» із цією парою, в яких вам точно не загрожує ніякий осінній холод.

Пограй зі мною

Хто сказав, що ботфорти не можуть бути іронічні? Розбавивши їх яскравою сукнею або довгим светром і аксесуарами, яким позаздрить молодша сестра, можна створити по-дитячому наївний і одночасно цілісний образ.

1

Теплий прийом

Заміксувати в одному образі одразу дві речі, що знаходяться на піку моди цього сезону, – ботфорти та пуховик – це певний виклик. Але цей виклик можна сміливо приймати: нейтральна дута куртка в парі з ботфортами без каблука, доповнена яскравою сумкою та спідницею трохи вище коліна, не дасть вам загубитися на тлі сірих осінніх пейзажів.

3

Всі вільні

У такому образі ви, звичайно, навряд чи зможете півдня гуляти парком, але ось на вечірці, концерті або аперитиві з друзями йому точно знайдеться гідне застосування.

4

Бренд Dirk Bikkembergs представлений у мережі OneGroup (http://onegroup.ua/).
Київ:
ТРЦ Атмосфера, Dirk Bikkembergs, Столичне шосе, 103 тел. (044) 392-01-31
Бутік OneGroup, вул. Антоновича, 34, тел. (044) 287-23-87
Дніпро:
OneGroup, бул. Катеринославський, 2 тел. (056) 732-38-08

Статті на тему