UA
RU

Сара Джессіка Паркер шкодує, що вийшла заміж у чорній сукні

Редагувати переклад

Наступного року актриса та її чоловік Меттью Бродерик відзначать 20-ту річницю весілля.

Сара Джессіка Паркер із чоловіком

Легендарна весільна сукня Керрі Бредшоу від Vivienne Westwood, мабуть, пам'ятають усі без винятку фанати серіалу. Але, як виявилося, для свого весілля виконавиця легендарної ролі в серіалі «Секс і місто» Сара Джесіка Паркер обрала зовсім незвичне для нареченої вбрання.

Керрі Бредшоу

Паркер вийшла заміж за свого чоловіка Меттью Бродеріка в 1997 році. І тоді для святкової церемонії вона вибрала чорну сукню від Morgane Le Fay. У недавньому інтерв'ю зірка зізналася, що насправді шкодує про цей вчинок і, якби вона могла все виправити, вийшла б заміж у традиційній білій сукні.

«Я зупинилася на чорному кольорі просто тому, що мені було дуже ніяково вибирати весільну сукню. Я просто пішла до магазину, який любила та знала, і купила те, що в них було», – згадує акторка.

У 2009 році Сара Джессіка Паркер уже розповідала журналістам про причини свого вибору на користь нестандартного вбрання. Справа в тому, що зірки просто намагалися уникнути зайвої уваги. Весілля закоханих тоді стало сюрпризом для всіх 100 запрошених гостей, які були певні, що йдуть на вечірку.

Сара Джессіка Паркер та Меттью Бродерік

Наступного року Паркер та Бродерик відзначать 20-ту річницю свого весілля. Цілком можливо, що для такого випадку актриса вибере білу сукню.

Статті на тему
Сара Джессіка Паркер створила колекцію маленьких чорних суконь
Сара Джессіка Паркер та Меттью Бродерик на червоній доріжці New York City Ballet Fall Gala
Нова роль: Сара Джессіка Паркер стане співачкою

Фото: Gettyimages

Статті на тему