UA
RU

Селебріті, які стали мамами після 40

Редагувати переклад
Від Джанет Джексон до Сальми Хайєк і Сандри Буллок.

У світі кіно та музики прийнято спочатку зробити кар'єру і лише потім думати про продовження роду. Підтвердженням цього факту є чимала кількість знаменитостей, які стали мамами вже в зрілому віці.

Джанет Джексон

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 1

Співачка вперше стала мамою у 50 років. Джанет народила сина Іссу від свого чоловіка Віссама Аль Мана. Перші чутки про вагітність Джанет з'явилися ще у квітні 2017 року, коли вона скасувала гастрольний тур для того, щоб зосередитись на сім'ї. Навколишні кажуть, що Джексон дотримується строгих правил у вихованні своєї дитини.

Алісса Мілано

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 2

Зірка «Зачарованих» народила доньку Елізабеллу у 41 рік, у вересні 2014-го. В одному з інтерв'ю Мілано розповідала, що головним відкриттям материнства для неї стало поєднання любові до дітей та страху за них.

Читайте також: ШІСТЬ ЗНАМІНОСТЕЙ, ЯКІ ДОБИЛИСЯ УСПІХУ ПІСЛЯ 30

Селін Діон

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 3

Співачка народила хлопчиків-близнюків Нельсона та Едді у віці 42 років. На той час у Селін та її чоловіка вже був старший син Рене-Чарльз.

Гвен Стефані

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 4

Стефані стала мамою втретє на 44 роки. Співачка виховує трьох синів – Кінгстона, Зума та Аполло.

Ніколь Кідман

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 5

Від шлюбу з Томом Крузом Ніколь виховує двох дітей-підлітків. У віці 41 року вона народила дівчинку від другого чоловіка Кіта Урбана. У 2010 році Кідман стала мамою вчетверте.

Холлі Беррі

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 6

Першу дитину, дочку Налу, Холлі Беррі народила 41 рік. З того часу її пріоритети повністю змістилися з кар'єри на сім'ю та виховання дітей. У 47 років Беррі стала мамою вдруге. Поява сина Масео акторка вважає справжнім дивом.

Читайте також: 10 ЗНАМІНОСТЕЙ, ЯКІ СТАЛИ МАМАМИ В ЮНОМУ ВІКУ

Сальма Хайек

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 7

Сьогодні доньці Сальми вже 12 років, а народила її акторка у віці 41 року. Уся увага Хайєка зосереджена на дочці та її дорослішанні.

Ума Турман

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 8

У музи Квентіна Тарантіно троє дітей. Молодшій дочці Місяцю, яку акторка народила у 41, вже 7 років. Турман зізнається, що вважає дітей своїм найголовнішим скарбом та пишається, що змогла виховати їх добрими людьми.

Сандра Баллок

Селебріті, які стали мамами після 40-х Фото 9

Актриса стала прийомною матір'ю у віці 45 років, усиновивши хлопчика Льюїса. У 2015 році акторка стала прийомною мамою також для маленької Лайли. Сандра впевнена, що ці діти були призначені долею і з'явилися в її житті в потрібний момент.

Фото: Gettyimages

Статті на тему