UA
RU

Шоу Victoria's Secret 2016: перші подробиці

Редагувати переклад

Марка назвала ім'я нового ангела, а також оголосила, хто одягне коштовний бюстгальтер Fantasy Bra за $3 млн.

Показ мод Victoria's Secret 2015 року

До гарячого фешн-шоу планети залишилося трохи більше місяця, і організатори, підігріваючи інтерес публіки, почали розкривати подробиці майбутнього показу.

Де і коли

Декілька днів тому стало відомо, що Victoria's Secret Fashion Show цього року вперше пройде в Парижі.

Найвідоміший у світі показ прямує до найсексуальнішого міста,

− оголосили Victoria's Secret на своєму YouTube-каналі.

Показ відбудеться 30 листопада, а його трансляцію можна буде переглянути за кілька днів, 5 грудня.

Сестри Хадід

Також Victoria's Secret оголосили про поповнення у своїх лавах: до зіркового десанта моделей бренду приєдналася 20-річна Белла Хадід. За останній рік молодша сестра Джіджі Хадід буквально підкорила фешн-індустрію: вона підписала косметичний контракт з Dior, знялася для багатьох модних видань, а також взяла участь у десятці показів, серед яких – Marc Jacobs, Versace, Moschino, Fendi, Dior та Chanel.

Белла Хадід

Про участь Белли у шоу Victoria's Secret розповів її візажист Вінсент Ок'єндо, опублікувавши у себе в Instagram фотографію моделі у спідній білизні та підписавши:

Привітання моїй маленькій Беллі з майбутнім дебютом на шоу Victoria's Secret. Це була приголомшлива поїздка, не можу дочекатися, що буде далі!

У свою чергу, Victoria's Secret опублікували відео з кастингу моделі:

Джіджі, яка дебютувала в шоу минулого року, також візьме участь у Victoria's Secret Fashion Show 2016. 21-річна супермодель поділилася радісною новиною у себе в Instagram:

Я рада повідомити, що повертаюся у шоу Victoria's Secret цього року. Дякуємо за те, що знову покликали мене до шоу, яке є моєю головною мотивацією, адже я була його фанатом, ще будучи підлітком. І дякую за те, що ця мрія збудеться для мене знову.

Ось як проходив кастинг Джіджі рік тому:

Congratulations On @victoriassecret Baby G @gigihadid Hair By: @brycescarlett ✂️ Makeup By: @patrickta

Відео опубліковано Patrick Ta (@patrickta)

До Джіджі також приєднається її подруга Кендал Дженнер. Раніше марка підтвердила участь у показі Адріани Ліми, Алессандри Амбросіо, Лілі Олдрідж, Ельзи Хоск, Жасмін Тукс, Жозефін Скрівер, Лаїс Рібейро, Марти Хант, Ромі Стрейд, Сари Сампайо, Стелли Максвелл та Тейлор Хілл

Фантастичний бюстгальтер

Крім того, Victoria's Secret оголосили ім'я моделі, яка цього року представить дорогоцінний бюстгальтер Fantasy Bra. Ця честь вперше випала 24-річною темношкірою моделі Жасмін Тукс.

Жасмін Тукс у Fantasy Bra

Для Жасмін новина про те, що вона представить дорогоцінний бюстгальтер, стала справжнім сюрпризом:

Бра, яке отримало назву Bright Night («Яскрава ніч»), виконано з 18-каратного золота, діамантів та смарагдів, і його вартість становить $3 млн. Дизайн бюстгальтера розробив Едді Борго, а робота над його створенням зайняла понад 700 годин.

Статті по темі:

Пісня української співачки стала саундтреком до нового ролика Victoria's Secret
5 фактів про Victoria's Secret Fashion Show 2015
Як моделі Victoria's Secret переживають свою вагітність

Фото: Gettyimages, Victoria's Secret

Статті на тему