UA
RU

Шість головних правил вдалого фото у Instagram

Редагувати переклад

Ми спробували розібратися, як зробити фото в Instagram не гіршим, ніж у відомих блогерів.

Шість головних правил вдалого фото у Instagram-Фото 1
Створіть тему

Якщо ви хочете похвалитися новим взуттям або сукнею, додайте в кадр предмет, який створить настрій та підкреслить колір вашої обновки.

[metaslider id=14945]

aGzpXXO709Q
Знімайте зверху

Добре, якщо для фону ви оберете гладку білу поверхню столу або паперу. Розклавши на ній улюблені предмети (згадайте правило №1), ви вирішите проблему тіні, що невдало падає.

[metaslider id=14949]

aGzpXXO709Q
Грайте із текстурами

Якщо вам набридло біле тло, спробуйте вибрати більш гофровану поверхню. Наприклад, плед грубої в'язки, хутро або навіть килим. Такий фон додасть особливість вашому знімку і створить особливу атмосферу навколо звичайних речей.

[metaslider id=14954]

aGzpXXO709Q
Вибирайте соковиті відтінки

Яскраві кольори завжди привертають увагу. Підберіть предмети в одній кольоровій гамі або, навпаки, у контрастних тонах, і популярність вашого знімка забезпечена!

[metaslider id=14959]

aGzpXXO709Q
Приділіть увагу освітленню

Усі знають, що освітлення грає головну роль фотографії. Але не всі розуміють, яким воно має бути. Пам'ятайте, що знімки найкраще робити при натуральному освітленні. Якщо ви фотографуєте вдома, вимкніть світло і посуньтеся ближче до вікна.

[metaslider id=14966]

aGzpXXO709Q
Для fashion-зйомки вибирайте просте тло

Якщо ви хочете зняти цибулю дня, поставте акцент на вбрання. Для цього потрібно вибрати непомітний фон, який не привертатиме до себе увагу.

[metaslider id=14972]

Статті на тему