UA
RU

Габбана: «Бойкот Dolce & Gabbana? За що?"

Редагувати переклад

Скандал навколо Dolce & Gabbana продовжується! Дизайнери Доменіко Дольче та Стефано Габбана дали інтерв'ю сайту CNN, щоб пояснити свій вислів про гей-усиновлення та сурогатне материнство.

Стефано Габбана та Доменіко Дольче

Стефано Габбана та Доменіко Дольче

«Я вірю у традиційну сім'ю, – виправдовується Дольче. – Мою культуру не можна змінити. Це те, чим я є».

У свою чергу, Габбана стверджує, що не збирався повчати інших людей:

«Ми любимо геїв. Ми самі геї. Нам подобаються гомосексуальні пари. Ми не проти гей-усиновлення. Ми просто намагалися висловити свою думку».

«Мені подобається музика, яку робить Елтон Джон, – додає Дольче. – Кожна людина має право робити те, що вона хоче. Це демократія. Я поважаю вас, тому що ви робите те, що хочете. Я поважаю себе, тому роблю те саме. Це просто мій особистий погляд».

«Бойкот Dolce & Gabbana? За що? Що вони не думають так, як ви? Це правильно? Це не правильно. На подвір'ї 2015 рік. А ви поводитесь, як у Середньовіччі», – підсумовує Стефано.

Нагадаємо, що днями дизайнери Dolce & Gabbana висловили своє невдоволення тим, що багато гомосексуальних пар усиновлюють дітей і користуються послугами сурогатних матерів. За геїв заступився співак Елтон Джон, який сам одружується з чоловіком і виховує двох дітей. У пориві гніву музикант закликав громадськість бойкотувати Dolce & Gabbana.

Фото: Gettyimages

Статті на тему