UA
RU

Стелла Маккартні представила форму Олімпійської збірної

Редагувати переклад

Стелла МакКартні знову виступила дизайнером форми для Олімпійської збірної Великобританії.

Team GB Rio 2016 Olympic Games Kit Launch

600 британських спортсменів будуть виглядати чудово, навіть якщо не заберуть усі золоті медалі на майбутніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, адже їх форма в черговий раз представляє поєднання унікального дизайну від Стелли Маккартні та технологій Adidas.

Для розробки нової форми Маккартні звернулася до геральдики, використавши нещодавно запроваджений герб із символами чотирьох націй Великобританії. Іноді, обрізаний, підірваний, винесений у силует у букв, цей мотив використовується у сотні різних способів. Як сказала дизайнерка, її метою було створити одяг, який змусить спортсменів виглядати і відчувати себе чемпіонами як на полі, так і поза ним.

Звичайно, головний пріоритет для будь-якого дизайнера у роботі над спортивним одягом – дозволити команді використати свій потенціал на максимумі. Але привабливість не менш важлива: спортсмени підтвердили, що гарний комплект у національних кольорах дає хорошу психологічну підтримку.

До речі, Стелла не єдина, хто озброює спортсменів дизайнерським одягом. Серед її конкурентів на Олімпійських іграх Джорджо Армані (Італія), Ральф Лорен (США) та H&M (Швеція).

Фото: Gettyimages

Статті на тему