UA
RU

Кольорові сни: NadyaDzyak FW'2016/17

Редагувати переклад

NADYA-DZYAK_aw16-17-1

Калейдоскоп принтів – це те, на що всі чекають від дизайнера Наді Дзяк. І у своїй новій колекції для бренду NadyaDzyak модельєр повністю виправдовує очікування, представивши цілу низку оригінальних авторських принтів та інтарсійних візерунків у стилі color-blocking. Яскраві футуристичні малюнки у вигляді фантазійних тварин та птахів, за задумом дизайнера, розповідають тему колекції – стосунки людини із природою.

[metaslider id=31207]

В осінньо-зимовій колекції Надя Дзяк звертається до актуальної теми стосунків людини та навколишнього середовища. "Всі ми є єдиним цілим і уособленням природи", - говорить дизайнер. Образні зображення фантазійних тварин та птахів з'являються на топах, спідницях та кардиганах. Фірмові міні-сукні, А-подібні силуети спідниць та об'ємні пальта також доповнені фрагментами зображень міфічних тварин. Ці аплікації у вигляді футуристичних очей вигаданих представників фауни немов закодовані в колекцію, і з'являються в найнесподіваніших колірних рішеннях.
В основному лінія складається з відомих для бренду силуетів суконь, а також затишних кардиганів, пончо, спідниць міді, сорочок, пальто та жакетів. Дизайнер Надя Дзяк продовжує використовувати у своїх колекціях улюблені матеріали: твід, жаккардові тканини та, звичайно, трикотаж. Яскраві «природні» образи створюються завдяки грі з колірними комбінаціями та фактурами (бахрома та лазерний крій деталей).

Статті на тему