UA
RU

Український гурт DVOE представив альбом Suite

Редагувати переклад

Сьогодні український гурт DVOE представив свою другу студійну роботу, цього разу в класичній музичній формі – сюїті.

Dvoe - Suite слухати онлайн

Учасники гурту – Ольга Діброва та Артем Угодників – підготували шість треків, які об'єднують шість настроїв та змішаних стилів. Suite – це цілісний музичний твір, стилістику якого самі хлопці характеризують як сучасну електронну танцювальну музику з вкрапленнями 90-х – UK garage та breakbeat.

Ольга Діброва, DVOE: “Я працювала над сюїтою в період, коли переглядала життєві пріоритети, цінності, звички, надолужувала втрачене і вирощувала нове. Я свідомо вирішила відмовитися від наркотиків. У мене не було нічого, окрім музики. Мені не треба було нічого, окрім музики. Я чітко розуміла, що хочу вкласти у ці пісні“.

Dvoe - новий альбом Suite (2016)

Артем Угодніков, DVOE: “Ми писали сюїту півроку. Думаю, нам вдалося взяти музичну форму з минулого і реалізувати її в сучасній музиці. Починаючи роботу над альбомом із пісні Overflow, ми не розуміли куди йдемо, але поступово ідеї, концепції та пісні склалися у цілісну картину. Музична стилістика альбому родом із 90-х, родом із мого дитинства“.

Ті, хто хоче побачити живий виступ DVOE, можуть відвідати їхню концертну презентацію під назвою Live 360°, яка відбудеться 4 грудня в київському клубі Atlas. А поки що пропонуємо послухати новий альбом, адже він уже з'явився в мережі.

Статті на тему