UA
RU

Всі друзі у новому кампейні Alexander Wang

Редагувати переклад

Герої нової весняної рекламної кампанії Alexander Wang пройшлися вулицями Нью-Йорка та поділилася своїми враженнями у Instagram.

Олександр Венг – один із тих дизайнерів, якому приписують популяризацію вуличного стилю у світі високої моди. У своїй новій весняній кампанії він повернувся до коріння, найнявши армію моделей, художників та музикантів, що влаштували на Манхеттені ніч вуличних витівок. Wang Squad – так дизайнер назвав свою модну компанію, яка отримала свій власний Instagram-аккаунт.

Хлопці веселяться у пральні, супермаркетах, танцюють, курять і не гидують фастфудом – загалом роблять все, що люблять підлітки. Компанія підібралася все - серед них ще зовсім юна Кайя Гербер (дочка Сінді Кроуфорд), Моллі Бейр, Travi$ Scott, Бінкс Уолтон, Еліс Гласс, корейська поп-зірка CL, Анна Іверс, Ісса Ліш, Лексі Болінг - всього 21 юна знаменитість . Улюбленці Олександра Венга, треба сказати, виглядають небезпечно, як і личить молоді, що бунтує. Але саме це чудово передає дух нової колекції Alexander Wang.

Who: @chaelincl Where: The @acehotel, Flatiron, Manhattan #WANGSS16 #wangsquad

Фото опубліковано WANGSQUAD (@wangsquad)

Статті на тему