UA
RU

Victoria's Secret Fashion Show 2016 у фотографіях: найкращі образи

Редагувати переклад

Вчора в Парижі відбулася подія, в очікуванні якої завмер увесь модний світ – показ Victoria's Secret Fashion Show 2016.

Показ мод Victoria's Secret 2016 року

Традиційно по подіумі пройшли найкращі топ-моделі сучасності. Підготовка до старту шоу зайняла близько 5-ї години. За цей час стилісти створювали зачіски та макіяж для учасниць події. Головними новачками показу стали сестри Белла та Джіджі Хадід. Крім того, на подіумі з'явилися Адріана Ліма, Кендал Дженнер, Алессандра Амбросіо та багато інших моделей.

«Ангели» виходили на подіум під пісні Леді Гагі, яка фактично була голосом шоу та встигла змінити три вбрання, Бруно Марса та екс-бойфренда Белли Хадід The ​​Weeknd. Головною сенсацією вечора стала вагітність Ірини Шейк, яка раніше трималася в секреті.

Відкриттям показу став вихід моделі Ельзи Хоск в обіймах китайського дракона, а під завісу на гостей чекав ще один сюрприз – дефіле Жасмін Тук у бюстгальтері вартістю $3 млн. На його створення пішло близько 700 годин роботи та 9 тисяч дорогоцінного каміння. Вже 5 грудня довгоочікуваний показ зможуть побачити глядачі з усього світу. А поки що ми пропонуємо вам подивитися на найцікавіші образи Victoria's Secret Fashion Show 2016.

[metaslider id=66712]

Статті на тему
Кендал Дженнер підтвердила свою участь у Victoria's Secret Fashion Show
Після трирічної перерви Кара Делєвінь може взяти участь у показі Victoria's Secret
Шоу Victoria's Secret 2016: перші подробиці

Фото: Gettyimages

 

Статті на тему