UA
RU

На червоне світло: новорічні образи з яскраво-червоними туфлями Antonio Biaggi

Редагувати переклад

Якщо вірити заповітам астрологів, наступний рік Вогняного Півня найправильніше зустрічати в нарядах яскраво-червоного кольору. Враховуючи те, що далеко не кожна з нас готова піти на такий сміливий total look, ми радимо придивитися до аксесуарів та взуття червоного кольору. Наприклад, червоні туфлі-човники стануть у нагоді вам як безпосередньо в період новорічних вечірок, так і з менш святкових випадків.

Але поки що ми у фазі «свято до нас приходить», пропонуємо зупинитися саме на ошатних образах, основою яких готові виступити червоні туфлі-човники Антоніо Бьяджі, − у бренду цього сезону варіації на тему цієї пари представлені особливо щедро.

Так, класичні замшеві туфлі-човники на високих підборах – безпрограшна інвестиція. Новий рік можна зустріти, доповнивши їх сукнею з іронічним принтом та актуальними аксесуарами, на кшталт масивного ланцюжка, а продовжити їхній шлях і з весняними, і з літніми, і з осінніми образами.

bezimeni-1

Сукня, Moschino, туфлі, Antonio Biaggi, сумка, The Row, кольє, Eddie Borgo

Для тих, хто втомився від традиційних підходів до святкового вбрання, ми пропонуємо придивитися до човників з платформою в парі зі штанями з лами. Блиск миттєво перетворюється на благородне сяйво.

bezimeni-2

Брюки, сережки, все − Etro, блуза, Etoile Isabel Marant, туфлі, Antonio Biaggi, клатч, Charlotte Olympia, кільце, Scosha

Ще один спосіб не втрачати рівноваги у новорічну ніч – човники на масивному підборі. Вони легко подружаться зі спідницею-міді, асиметричним топом у тон і самодостатніми, великими сережками.

3

Спідниця, Tibi, топ, Roland Mouret, туфлі, Antonio Biaggi, сережки, Oscar de la Rentа, сумка, Jimmy Choo

Який би образ ви не обрали, кожен із них стане однозначно яскравим початком нового року. Додайте до нього впевненість у собі та чарівну посмішку та сміливо вирушайте назустріч 2017-му!

 

Статті на тему