UA
RU

Зірковий стиль: business casual від Вікторії Бекхем

Редагувати переклад
Вікторія Бекхем – відома перфекціоністка, і вона не дає собі розслабитись навіть в аеропорту. На честь дня народження ікони стилю згадуємо її найкращі образи.  

Зірковий стиль: business casual від Вікторії Бекхем-Фото 1

Скільки ми пам'ятаємо, Вікторія Бекхем завжди була іконою стилю. Навіть найсумнівніші образи Posh із епохи Spice Girls змушували дівчат розглянути можливість покупки жовтих окулярів та короткого рваного топу. Але Вікторія з поп-зірки перетворилася на леді, яка виглядає гідно за будь-яких умов.

Якщо вам трапиться побувати в аеропорту Лос-Анджелеса і перетнутися з нею, ви помітите, що вона долає свій шлях до зони отримання багажу в ідеально підігнаному сукні-олівці та туфлях на шпильці.

Ні для кого не є секретом, що Вікторія знає, як одягатися для камери. Але вона чудово виглядає як на червоній килимовій доріжці, так і в терміналі аеропорту.

Читайте також: ВІКТОРІЯ БЕКХЕМ РОЗПОВІЛА ПРО СВЯТКУВАННЯ РІЧНИНИ ШЛЮБУ

Але це сталося не вчора: Вікторія Бекхем завжди серйозно ставилася до свого стилю. Блейзери з 90-х перетворилися на business casual гардероб, який ми звикли бачити на поп-феномен, що еволюціонував до модного дизайнера. Її силуети можуть змінюватись, але одне залишається незмінним. Її девіз – жодної плоскої підошви. Серйозно, ніколи і за жодних умов.

Головні риси практично кожного образу Вікторії Бекхем – це однотонний, переважно чорний колір, крій строго по фігурі та акцент на талії. Ми підібрали 10 образів Вікторії, у яких вона вдало інтерпретує діловий стиль у своїй особливій спокусливій манері.

[mc_gallery id=169891]
 
 Фото: Gettyimages

Статті на тему