UA
RU

Аргумент: Сергій Бабкін, музикант

Редагувати переклад

Для музиканта Сергія Бабкіна 2020 рік видався щедрим на події у творчому та особистому житті. Минулого тижня його дочка Веселіна навіть взяла для Marie Claire ексклюзивне інтерв'ю із Сергієм, а сьогодні артист погодився підвести разом із нами.

Тренд року

Думаю, трендом року можна назвати зустрічі онлайн. Тому що зустрічі офлайн стали менш доступними у зв'язку з пандемією. Але люди прагнуть спілкуватися, ділитися. Артисти не хочуть втрачати зв'язку зі своєю аудиторією, енергетичним взаємообміном. Всі стали вчитися чогось нового, набули нових навичок. Знову ж таки, у розмові з хтось чогось учить. Тому онлайн – це тренд 2020 року.

Подія

Відразу на думку спадає COVID-19, але чомусь не хочеться його ставити на перше місце, піднімати і взагалі називати подією. Хоча він однозначно змінив багатьох із нас. Змусив звернути увагу на речі, які ми раніше не звертали уваги. Зазирнути в себе, змусити думати про своє здоров'я – і це, звичайно, плюс. Але все-таки особисто для мене подією року є Snezhno-марафон моєї дружини Сніжани Бабкіної. Це реальне диво: дуже велика, важлива, потрібна і корисна справа. Я говорю це не тому, що Сніжана моя дружина, а тому що я бачу, якої праці це коштує, і, що найголовніше, які результати приносить марафон. Які федбеки, які коментарі, як люди дякують. Здебільшого, звісно, ​​дівчатка, жінки – через те, що вони пройшли і як змінилися, як марафон змінив їхнє ставлення до життя. Люди стають кращими, глобальнішими, глибшими, наповненішими, тому для мене це велика справа і подія року.

людина року

Звичайно, для мене людина року це Єлисей Сергійович Бабкін. Тому що ця людина весь рік як ніхто інший привертав мою увагу, як ні до кого іншого я був до нього прикутий з любов'ю, захопленням, ласкою, радістю, був зосереджений на ньому. Помічав по крихтах, по дрібненьких кроках його зростання, навички, зміни, як він пізнає цей світ, фарби, форми, назви. Для мене людина року – мій син.

Культурний прорив

Все лежить на поверхні. Прорив року для мене є Billie Eilish. Вона унікальна, вона проти правил, стандартів, проти якихось звичних шаблонів. Дівчинка у 18 років записала з братом альбом у спальні та забрала усі «Греммі». І що парадоксальне і приємне – це, мені здається, верхівка, коли музику слухають і маленькі дівчинки, і старші люди. Музика Біллі Айліш суперсучасна, трендова. Мої діти, ми з дружиною слухаємо, кайфуємо і однаково розуміємо цю музику, приймаємо, робимо її своєю коханою та захоплюємося.

Хоакін Фенікс

Фільм року для мене "Джокер". Я обожнюю актора, який зіграв головну роль - Хоакіна Фенікса. Сама історія геніальна. Зняти фільм про Джокера з боку, з якого ніхто ніколи не дивився на нього, показати його життя. Я дивився фільм вже 5 разів і точно дивитимуся ще. Щоразу під час перегляду вишукую моменти, які не помічав у попередній.

Що варто залишити у 2020-му році?

Найголовніше – залишити у 2020 році жалю.

Читайте також: СПЕЦПРОЕКТ MARIE CLAIRE & COLGATE #продовжуйусміхатися

Статті на тему