UA
RU

В Україні видано унікальну книгу ILLUSTRATION in Ukraine

Редагувати переклад
Видавництво CP PUBLISHING випустило першу книгу в Україні про сучасну ілюстрацію - «ILLUSTRATION в Україні». Її презентація відбулася у столичному артпросторі Avangarden, де також проходила тимчасова виставка робіт ілюстраторів-художників.

українські ілюстратори 7

Книга є захоплюючим виданням у твердій обкладинці, створеним разом із клубом ілюстраторів PICTORIC. На її понад 200 сторінках, виготовлених із екологічного паперу Arctic Paper, висвітлено яскраві, оригінальні ілюстрації від 30 найталановитіших українських митців.

Ілюстрації – це художні витвори, технічно складні й емоційно забарвлені артоб'єкти. Кожен художник, представлений у книжці, – яскрава особистість зі своїм внутрішнім світом, історією, світоглядом та джерелами натхнення. Під час створення видання для авторки, Люсії Бондар, та редакції CP PUBLISHING було важливо розповісти безпосередньо про художників, про ціле покоління митців, ровесників незалежної України. 

українські ілюстратори 6
  

 

українські ілюстратори 5

До початку створення книги редакція поставила всім ілюстраторам питання про їхній творчий шлях, першу створену ілюстрацію, стиль і техніки, а також особисті питання про натхнення та емоції. І отримала дуже відверті та цікаві відповіді, які також викладені у «ILLUSTRATION в Україні». 

Читайте також: РРРРРСССРРРРРРРССССС? Р'С–Рґ СРРРхстереотигів варто гозбавлСССРёСЃСѓ МіжнаСРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРС

Інформація у книзі умовно поділена на блоки "Біографія", "Творчий шлях", "Техніка", "Натхнення", "Стиль". При створенні візуального ряду книги авторка намагалася показати індивідуальність, емоційну складову творчості й естетичне сприйняття навколишнього світу кожного митця.

українські ілюстратори 4

українські ілюстратори 3

Всі митці, які беруть участь у книжці учасники клубу PICTORIC та є самобутніми, успішними ілюстраторами у своїй сфері. Але саме разом їм вдається робити потужні ілюстраторські проекти не лише в Україні, а й за кордоном.

українські ілюстратори 2

українські ілюстратори 1

CP PUBLISHING – провідна медіакомпанія України. Одним із її напрямів є видання унікальних книжок. 

Люсія Бондар – досвідчена медіаменеджерка та видавчина, основниця та керівниця видавництва CP PUBLISHING, авторка серії книжок про дизайн, інтер'єр, арт. 

Фото надала пресслужба

Читайте також: Артпроект «Діабет не вирок»

Статті на тему