UA
RU

Гурт Bahroma презентував новий альбом

Редагувати переклад
Bahroma готові показати те, через що просиділи під замком усю зиму.

Гурт Bahroma презентував новий альбом-Фото 1

Вокаліст Роман Бахарєв зібрав гурт Bahroma у 2009 році. За цей час музиканти встигли співпрацювати з Мілошем Єлічем, взяти участь у національному конкурсі Євробачення та випустити три альбоми. Сьогодні музика Bahroma звучить на радіо, у ротації музичних каналів, а також як саундтреки до серіалу «Київ вдень і вночі».

Читайте також: 10 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО ТЕХНО-ДУЕТ TALE OF US

Вони виступають на великих українських фестивалях, дають десятки концертів щороку та можуть похвалитися тим, що грали на одній сцені з Good Charlotte, Hurts, BrainStorm, Океан Ельзи та Ляпіс Трубецькою.

Гурт Bahroma презентував новий альбом-Фото 2

21 листопада Bahroma презентували новий альбом «ДІМ». Він став четвертим у їхній колекції студійних лонгплеїв. Перші пісні з релізу були написані у європейському турі рік тому. Повернувшись із поїздки, Bahroma на всю зиму орендували великий будинок і там зайнялися роботою над новим матеріалом.

Для мене будинок – це місце сили, щось особливе, особисте, приховане від чужих очей. Там тобі не треба брехати і вигадувати щось. Саме про це наші пісні, тому й сам альбом називається «Дім»,

- Розповідає Рома Бахарєв, фронтмен групи.

Запис релізу проходив відразу на кількох студіях: DYNAMIKA music, ISTOK studio, Lipkyzvukozapys.

Читайте також: ЩО ПОСЛУХАТИ:МУЗИЧНІ НОВИНКИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ

До альбому увійшло десять абсолютно різних за настроєм та звучанням композицій. Сам Роман виділяє з них пісні «На південь», «Кадриль» та «Марина».

Тепер Bahroma вирушають до українського туру на підтримку нового альбому. Великий концерт у Києві відбудеться 6 грудня у клубі Atlas.

Подробиці на офіційній сторінці групи:
https://www.facebook.com/bahromamusic/

Статті на тему