UA
    RU

    Відкриття гастрономічного сезону із паризьким шефом Buddha-Bar

    Редагувати переклад
    12 лютого у Києві шеф-кухар світової мережі Buddha-Bar Ешвін Потімах провів закриту вечерю для справжніх шанувальників гастромистецтва.

    Відкриття гастрономічного сезону із паризьким шефом Buddha-Bar-Фото 1


    Перший поверх закладу Buddha-Bar, який восени знову відкрився на Хрещатику, перетворився на місце справжньої пригоди. Особливий настрій спеціальних вечерь вже традиційно створює тандем декор-бюро FIORI та агентство Keller PR&Events: клуби червоного диму, квіти в тон і гілки над столами, що переплітаються, доповнили атмосферу вечора перед Днем закоханих. 

    Читайте також: Найкращі ресторани України за версією премії «Сіль»


    Ведучою вечора стала гастроенту і ресторанний критик Юлія Аврора Огородник. Саме вона розповіла про шефа Ешвіна Потімаха та його страви.

    Меню, яке вдалося першими продегустувати запрошеним гостям, діятиме у ресторані Buddha-Bar як спеціальний упродовж нетривалого часу візиту шеф-кухаря до України.

    Відкриття гастрономічного сезону із паризьким шефом Buddha-Bar-Фото 2


    Спеціальними партнерами вечора стали Wine Mart та нерозлучний тандем San Pellegrino Aqua Panna. Компанія «АВТ Баварія Україна» знаючи пристрасть шефа до автомобілів спеціально надала розкішний автомобіль BMW M8 gran coupе.

    Серед гостей були помічені Санта Дімопулос, Андре Тан, Валерія Крук, Катерина Чернікова, Аревік Арзуманова, Мартіна Макєєва та інші. 

    [mc_gallery id=517054]

    Статті на тему