Простий покроковий рецепт смачного хумуса, який прикрасить карантинні будні.
У улюблені ресторани ми потрапимо ще нескоро, але це не означає, що варто відмовлятися від задоволення скуштувати бажані страви. Адже їх можна приготувати самостійно за рецептами від шеф-кухарів або замовити прямо із закладу.
Читайте також: 15 закладів, де можна замовити паски у Києві
Сьогодні рецептом хумуса з Marie Claire ділиться шеф-кухар ресторану «Улюблений Дядько» Вова Ташаєв.
Вова Ташаєв, шеф-кухар ресторану «Улюблений Дядько»
Готово! Будь-які топінги вітаються, будь-які варіації є прийнятними. Будьте щасливі, мийте руки і не хворійте.
А якщо скучили за турботою від «Улюбленого Дядька» — ваші улюблені страви з меню завжди можна замовити прямо додому або навчитися готувати їх у кулінарному онлайн-курсі #Щастя є з найкращими шеф-кухарями України.