UA
RU

Small Talk. Співачка Лілу45: «Завжди даю волю своїм емоціям. Якщо мені погано й відчуваю, що от-от зірвусь, то… даю волю емоціям і зриваюсь.»

Редагувати переклад
18 листопада о 18:00 у київському ресторані Boho на одну сцену вийдуть потужні та яскраві артисти заради великого збору на потреби ЗСУ. Серед учасників - співачка
 Лілу45 розповіла як рятується від блек-аутів та не соромиться сліз та завжди дає волю емоціям.

Small Talk. Співачка Лілу45: «Всегда даю волю своїм емоціям. Якщо мені погано й відчуваю, що ось-ось зірвусь, то… даю волю емоціям і зриваюся.»-Фото 1

Які композиції стали для вас «музикою війни»?

Я напевно можу виділити «Стефанія» KALUSH. Дуже яскравий образ в пісні. Це сплетіння усіх подій разом. І там такий приспів! Такий автентичний! Я постійно, коли заходили в TikTok, під цю пісню бачила відео або як руйнуються будівлі, або як помирають люди, або як українці показують свій український паспорт і кажуть, що порвуть русню, або як жінки заряджали автомати. Чомусь саме ця пісня.

Як швидко ви змогли повернутись до творчості?

Напевно на третій день. Я тоді розповіла пісню Скрябіна як вірш «Сука війна». Я завжди пишу і буду писати. Це ніби частина мого життя. Добре чи погано — пишу. Я не тікала від творчості, через те що творчість — це частина мене. Це те що мене і знищує, і наповнює. Й відмовитися від цього в моєму світі напевно було б не зовсім доречно. Але наприклад до музики і до альбомів я повернулася за місяць. До того просто писала вірші, окремі римовані фрази.

Дехто тільки через кілька місяців після повномасштабного вторгнення зміг почати слухати музику, читати книги, дивитися кіно. Як це відбувалося у вас?

Лютий, березень, квітень — я просто слухала інструментальну музику. Щось на кшталт «релакс плейлист» в Apple musical. Набирала ванну, лягала і просто слухала. Я рідко дивлюсь кіно, бо дуже емптатична. Фільм лишає по собі якийсь слід завжди… То ж дивлюсь кіно чи читаю книги, коли хочу наповнитись. І так багато, як після 24 лютого, поки перебувала в Миколаєві, я ніколи не дивилася кіно. Я передивилась кучу серіалів, хоча серіали — це зовсім не моє. Знайшла класний серіал «Ранкове шоу» з Дженніфер Еністон. Про стартап, який провалився… Передивилась кіно зі свого дитинства. Дивилася новини, намагалася займатися спортом, бо я розуміла, що треба себе тримати у тонусі, стимулювати вироблення гормонів щастя.

Як ставитеся до «кенселення російської культури»?

Чудово. Я повністю відмовилась від російського контенту, російської музики. Бо, скажу чесно, до 24 лютого було кілька російських блогерів, за якими я стежила. після початку війни — геть все російке, нехай квітне українське! Більш наповнене, більш яскраве. Все російське назавжди в бані!

Що ви робити під час блек-аутів?

Після початку змушених вимкнені світла, я зрозуміла наскільки ми всі залежні від інтернету і зв’язку. То ж вирішила шукаті альтернативу, бо люди ж колись жили без електроенергії й це не заважало їм бути щасливими і нормально цікаво проводити час. Я знімаю відео для TikTok, пишу пісні. В мене є power bank і кільцева лампа ( Усміхається.) Отже, світло в мене частково завжди є. Й ми проводимо більш екологічно час з друзями. Але демотивує неможливість нормального зв’язку, інколи важко додзвонитися при вимкнені світла на районі.

Що ви робите, щоб не впадати у відчай?

Я впадаю у відчай. Завжди даю волю своїм емоціям. Якщо мені погано й відчуваю, що от-от зірвусь, то… даю волю емоціям і зриваюсь. Краще зірватися, поплакати, погундіти день, аби потім більше бути більш розсудливою та критично ставитися до всього, що відбувається.  

Читайте також: SMALL TALK. МУЗИКАНТ WELLBOY: «У ЦЕЙ ТЯЖКИЙ ЧАС ДУЖЕ СКЛАДНО ЗАЛИШИТИСЯ ОДНОМУ» 


Sinema salonunda sıkısen cıft
raphaella ferraro film film
yaşlı matüre oğluyla sikişiyo
Ahirda sikisen lezbiyenler
Hapiste sex izle
koulu erotik film izle
Paylaşımı zenciye siktiriyor twitter

Статті на тему